Zoran

Beograd | Batajnica

Član od: 10.02.2009.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Elektronika i komponente > Moduli za samoizgradnju

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Dogovor je bio da mu posaljem naruceno. (Narucio je bez ikakvih dodatnih zahteva)! Javljam da krecem da pakujem i u dinar kolko ce sve da ga kosta zajedno sa postarinom koju ja unapred onlajn placam prilikom prijavljivanja paketa. On to procita i to je to. Uradim ono sto savestan prodavac treba uraditi a to je da sve odradim i posaljem. Nije zahtevao da mora nesto drugacije! SUTRA kad sam vec sve uveliko odradio javlja mi da mu ne treba! Pa kako ne treba kada sam upakovao i platio postarinu? Trosak postarine se ne vraca jer je uslo u sistem. Na pitanje da li hoce makar da mi nadoknadi trosak postarine ni dan danas nisam dobio nikakav odgovor. Sad ovde pisi Bajke u svoju odbranu.
Petak u20.23h narucim robu Prikan mi salje poruku Poštarina = 378 din,"1.00% od iznosa otkupnine, minimalno 120 din" Ukupno za naplatu prilikom preuzimanja paketa = 1158 din Ukupna poštarina BEX kurirske službe. PAKUJEM SADA i SALJEM u PONEDELJAK Bex-om POUZECEM Ne govori da je platio online.Prikanu odmah nudim da uplatim na racun i postexpres opcijaPrikan: Salje se iskljucivo samo Bexom pouzecem. Javljam u subotu hvala ne treba mi. pozdrav. pocinje da kuka da je platio online i da mu platim postarinu, a nigde nije naveo da salje iskljucivo BEX-om pouzecem .
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.