Zoran

Subotica

Član od: 25.10.2011.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Kompjuteri | Desktop > Štampači | InkJet

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Nikako ne kupujte od ovog korisnika. Prodao mi štampač. Prvo kad je stigao bio je sav prljav, drugo greje se previše, treće ne štampa, četvrto otišao bubanj i ketridži pri kraju. Sramota stvarno. Šaljem mu poruku on ne odgovara. Ne javlja se. Nikako ne kupujte od njega.
Ovo sto je ovaj gospodin napiso je cista laz sve ima u opisu poruka na kp sta je i kako dogovoreno i smoje strane je sve ispostovano nazma sta je htio sa ovom izjavom strano na sta su ljudi sve spremni

TV i Video > Satelitski prijem - oprema

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Resiver je neispravan

Automobili | Oprema > Ostalo

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Stigla je klima i veoma sam neprijatno iznenadjen sa Vase strane, iskreno! !! Rekli ste da je potpuno ispravna klima a to nije tacno! 1. Adapter za auto je potpuno pokidan (zice) i nije upotrebljiv jer bi morao da ide kod elektricara na povezivanje zica, pitanje je da li bi uspeo majstor da ga napravi? !! 2. Adapter za kucu na 220V je takodje lepljen trakom! 3. Rezervoarcic za punjenje vodom (u koji ste spakovali cilindre), zalepili ste ga super lepkom i nemoguce ga je otvoriti a da se ne razbije (to ste uradili iz razloga jer je i on takodje neispravan, slomljena kopca zatvaranja)! Zgranut sam ovakvim ponasanjem! Prvo sam cekao paket tri dana zbog neodgovornosti kurira (pod opravdanjem da je nov u poslu i ne poznaje grad), a sada sam preuzeo i platio potpuno bezvredan i neispravan uredjaj! Ne moze se ovako poslovati Gospodine, necete daleko dogurati, verujte mi na rec! OPREZ OSTALIM CLANOVIMA, NIKAKO NE PREPORUCUJEM SARADNJU SA OVIM CLANOM, ZBOG CEGA VIDI SE IZ NAPRED NAVEDENOG! !!
Gospodine mislim da ste kupili polovnu klimu i uporebljvanu tako ovo sto ste napisali podpuna neistina to je mini klima i kosta 1000 din prvo blatite AKS pa mene nesto nije uredu da ste samo vi upravu.bez komentara.

Bela tehnika i kućni aparati > Bojleri za kupatilo

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

pise jedna cena a kada stigne posiljka druga sramota
Aman čoveče nabijaš mi trošak dvaput plaćam usluge AKSA zbog tvog neznanja de se može kupit bojler za 250 din jesi ti normalan razmišljaj fer ane optuživat nekog
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.