Zoran

Petrovaradin

Član od: 18.11.2011.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Kompjuteri | Laptop i tablet > Laptopovi | Baterije

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

covek porucio bateriju i na kraj se napravio blesav, nit se javio nit dosao po bateriju. .negativna kao kuca . .izbegavati clana maksimalno ali bukvalno maksimalno
Sve što je naveo je LAŽ. Raspitivao sam se putem poruke 14.06.2022 u 14,59h u vezi baterije da li ima garanciju i da li može lično da se obavi kupoprodaja. Odgovor sam dobio 15.062022. u 00,26h da je garancija 6 meseci, a preuzimanje može lično na njegovoj adresi i u navedenom vremenu. Odgovorio sam 15.06.2022. u 10,11h da ću se najaviti pre dolaka. Ni jednog trenutka nisam napisao da predmet kupujem i da dolazim, pa mi nije jasno odakle smatra da sam ja obavezan da kupim predmet za koji sam se samo raspitao telefonom i porukom. Koliko mi je poznato ja, kao i svaki drugi kupac, imam pravo da odustanem od kupovine pa i kada preuzimam predmet, ako nisam zadovoljan istim ili ako se predomislim. Za ovog, nazovi velikog trgovca, to ne važi i on uz najbezobraznije ponašanje, psovke i uvrede želi da na silu obaveže potencijalnog kupca na kupovinu. Ovo još nikada i nigde nisam doživeo. Pored svega je odmah nakon uvreda preko telefona 17.06.2022. (ponedeljak) mene ocenio negativno. Procenite sami o kakvom se "trgovcu" radi, koliko je moja "negativna" dobijena ocena opravdana i da li je pametno sa njim imati kontakt! Pitam se kakvo bi njegovo ponašanje i reakcija bili da je u pitanju neka roba veće vrednosti, mogli bi da očekujete još gore.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.