zoran

Požarevac

Član od: 22.03.2019.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Bela tehnika i kućni aparati > Telefoni i telefaks aparati

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Nije ispoštovao dogovor . prodao je telefon a rekao da mi ostavlja. Ne preporučujem.
Komuniciralismo putem kp poruka tražila br.tel.da me kontaktira dao sam joj nije me pozvala u poruci mi je napisala da se zove Vesna a na KP stoji ime Tanja nakon nedelju dana me je pozvala da preuze tel.ja sam ga u medjuvremenu prodao drugome.Ja razumem da nekome sačuvaš jedan ili dva dana ali sedam dana bezsmisleno.

Mobilni telefoni > Huawei

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Ne saljite ovom clanu nista! !! Poslat telefon, cena maksimum spustena, cak 2000 dinara. Gospodin, ili kako da ga nazovem, ajde sto ne podize paket, nego se ne javlja. Uzas, uzas, uzas! !! !
Tačno je da sam paket odbio da primim tel.sa kutijom u paketu lakši od samog tel. komunicira samo na KP i viber na broj koji je stavljen niko se ne javlja navodno sestrin nalog a njegov telefon nema ni jednu pozitivnu ocenu mislio da.ću da nasednem na foru poslao mi sliku na viber u pola sedam a na tel. vreme tri i deset poslao i poruku da je tel.predao u poštu u dva popodne a prilikom praćenja pošiljke ona je predata u šest sati uveče.Pa vi odlučite dali je za saradnju.

Mobilni telefoni > Samsung

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Na telefonu zamenjen displej sa roze nijansom umesto gold, uzivo razlika jako vidljiva, takticki slikano da se razlika ne primeti. U oglasu nigde nije naveden estetski nedostatak, niti u komunikaciji, sto preko poruka sto telefonskim putem prodavac nije pomenuo. Ne prihvata kompromis da vratim telefon a on novac zajedno sa postarinom. Vrlo drzak i nekorektan u komunikaciji nakon prijavljenog nedostatka. Moje preporuke za izbegavanje u sirokom luku.
Čovek očigledno ne vidi dobro na KP idalje stoje slike tel i vidise da je prednjina roza a zadnjina gold njegova lična procena da je displej menjan tel. sam tako kupio i koristioga ja menjao displej nisam prihvatio sam da mu vratim novac ali on je tražio i poštarinu 1200din. verovatno da je neki ekspert za utvrdjivanje originala tel. je ispravan sto posto sve funkcioniše bez bilo kakvih problema a što mu se boja ne dopada to je njegov lični problem.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.