ZORAN

Beograd | Palilula

Član od: 18.03.2020.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Mobilni tel. | Oprema i delovi > Apple iPhone | Punjači i baterije

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Da

Ispoštovan dogovor: Ne

U oglasu je stajalo da je baterija nova, ne koriscena. Kada sam preuzeo video sam da je pakovanje otvarano a po bateriji se videlo da je prilicno koriscena , naduvena i ima tragove koriscenja. Pozvao sam ga i rekao sve na sta sam dobio odgovor da je samo jednom stavljena u telefon iako sam video da nije tako rekao sam Ok. ako drzi dobro da cu preci preko toga sto mi je prodao koriscenu bateriju a ne novu, kako je pisalo u oglasu. Dopunio sam je i trajala je citavih 4 sata, telefon je ispraznio od 100% do nule za to vreme. Katastrofa sta je neko spreman da uradi za sitne pare. ..
Rekao sam coveku da proveri ako nije dobra baterija moze da vrati ne cu se obogatiti a ni osiromašiti za 500 dinara. Ali OK nije problem. Ima broj neka se javi....

Motocikli > Mopedi

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Da

Ispoštovan dogovor: Ne

Nazalost negativna ocena. Dogovorili se i rekao da ima broj od vlasnika motora i nije mi dao i zavlacio sa nekom pricom. A kad smo se dogovarali rekao je da imam broj od vlasnika i da nije probme. Imam sve sacuvane poruke nase komunikacije. I na motoru je bila tablica palilula samo stavljena a motor je registrovan u Pancevu.
Coveku je sve receno..VLASNIK JE U Pancevu oglas je bio usluzni.POZdrav
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.