Zoran

Vranje

Član od: 22.07.2009.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Ugostiteljstvo | Oprema > Kuhinjska oprema

Opis iz oglasa tačan: Može bolje

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Ne

Gospodin je rekao da uredjaj ima garanciju a naravno da NEMA. .. . Pokvario se uredjaj I morao Sam Sam da platim majstora I delove. ..

Obuća | Muška > Čizme

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Ovako, ja sam gospodinu trazio cizme sa gazistem od 26,5 , sto je 42-43 zavisi od kalupa , on je meni poslao cizme , meni su one totalno neudobne , suprotno od onog sto je naveo u oglasu, igrom slucaja je prodavao iste magnumke broj 40 , odvojen oglas od ovog, i tako mi je uzeo 6500 za cizme koje su mi male, kada sam hteo da reklamiram on je rekao da prodam nekom, pa da mi on posalje druge, nemojte da saradjujete sa njim ! ! Izmerio sam gaziste sa patikom ,2 broja je manje na cizmi ! !! ! A REKAO JE DA JE 26,5 cm gaziste ! ! Zaobidjite ga u sirokom luku, kome treba dokaz za sve ovo sto je receno neka se javi na kp da mu posaljem slike poruka ! !
Postovani, Lepo pise u Porukama, molim vas procitajte pa sami Procenite dali je doticni Korisnik u pravu. Prvo porucuje cizme sa Oglasa za koje sa Garancijom tvrdim da su iste i takve prodajem vec 2 Godine, da bi Gospodin dobio odgovarajucu Velicinu trazim da mi izmeri i posalje Duzinu umetka od Obuce koje nosi, I tako on meni daje Duzinu od 26,5 sm, Sto kod Kalupa ovih cizama sto ja prodajem odgovara BR 41, Ja izvadim Umetak i izmerim njeguvu duzinu. Neznam u kakvom bi meni bilo interesu da mu posaljem manji broj !!! Dalje dogovaramo se oko slanja, i ti nesto ne stima Nedaje svoj Broj Mobilnog telefona, kaze da mu nije ispravan, i to je u redu s moje strane , dao mi neki Fiksni broj i ja sam upisao u Adresnicu i poslao cizme, Ne razumem sto pise da igrom slucaja prodajem iste magnumke BR 40, Te cizme sa BR 40 jos sto je na oglasu i cena njihova je 40€, ali to nisu iste cizme kao ove od po ceni od 50€, A on sto tvrdi da su Cizme suprotno od onog sto prodajem, ja vam to mogu sa sigurnosti potvrditi da nije u pravu, To sto su mu neudobne i male to je Stvarno smesno, Jer normalno da su mu neudobne jer Su mu Male, ali ja sam poslao Duzinu Umetaka koje mi je on trazio Ja ne Izmisljam brojeve Cizama.Nakraju da ne duzim mnogo, Kad je dobio cizme, javio mi se Porukom da je sve u redu i hvala puno, i napisao:Dobio si ocenu koju si zasluzio,nadam se i daljoj saradnji.Sve najbolje :) Sto sam i ja na to Uzvratio Pozitivnom Ocenom. Posle mi trazio da mu zamenim cizme, Nije ni to problem ali to trba odmah da se vrati a ne on ih nosio Poderao pa trazi zamenu. Molim vas samo obratite paznju na ovog korisnika ? Studijska Oprema nemanjagajic966@gmail.com mesto Beograd, Na oglasu stoji grad Krusevac a ja saljem njemu cizme u Varvarinu na njegovu adresu i ne daje broj mobilnog Nije mu ispravan ! Molim vas u vasoj nadleznosti je da Pogledate Poruke sa ovim korisnikom sami procenite dali je u redu. Pozdrav !

Oprema za poslovanje > Ugostiteljstvo | Ostalo

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Može bolje

nezadovoljan, aparat nije ni blizu ni kvalitet niti kvantitet samo reklame. uzas. ne preporucujem nikom masinu HIT JAJA NA RAZANJ
Prvo se Cinkarite oko cene, ja sam spustio cenu, onda kad ste dobili Posiljku opet nije u redu, Pa ja vam Gospodine ne mogu placati i Postanske troskove, Ali opet ja da budem fer, jesam vama poslao Pare Postnetom koloko ste trazili, Pa sad vam ne valja Roler, rekao sam da je pod Garancijom, Godinu dana, pa vratite mi, ja cu vam poslati drugi uredjaj, Opet nista jos me Kaljate pred musterijama, Pa ja sam prodao Tih Rolera dosta i niko mi se nije pozalio, vec su porucivali jos, u Krajnjem slucaju ako niste bili zadovoljni, vratite mi Roler ja cu vama vratiti novac i opet necu dozvoliti da Musterija bude ostecen, jer Musterije su uvek u pravu ! Ali kao prvo vi ne umete da Trgujete, niste nikakav Trgovac a Pogotovo da ne pricam o Ugostiteljstvu!
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.