Zoran

Šabac

Član od: 27.12.2020.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Nakit, satovi i dragocenosti > Ručni satovi | Brendovi muški

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Kupljen sat koji je ''10 puta stavljen na ruku'' i garantovao da je ''100 posto ispravan''. .. Posle detaljne provere videvsi da vreme na satu stoji, misleci da je baterija u pitanju, odnesen sat kod sajdzije gde je uz proveru baterije potvrdjeno da sat nije ispravan. .. Istog trenutka je kontaktiran prodavac gde mu je objasnjena situacija i ponudjeno da resimo problem ljudski kako ne bi dosao u situaciju da mu dam negativnu. .Iako mi je bila sumnjiva njegova reakcija pustio sam ga da sam odredi rok za resavanje situacije sto se naravno nije desilo ni posle cetvrtog puta, posle cega je prestao da se javlja cime je potvrdio moju sumnju. .. Nazalost radi se o coveku bez moralnih vrednosti koji se prodao za 4000din. Naravno da se nece obogatiti kao ni ja osiromasiti ali je zalosno videti koliko su neki ljudi spremni nisko da se spuste zarad sitnih para. .. Svaka normalna komunikacija pa cak i da nije imao odjednom da vrati, razumeo bi i ne bi bio problem ali ovako negativna kao nebo. .. Moj savet je da izbegavate bilo kakvu saradnju sa ovim prodavcem da ne bi dosli u situaciju kao ja. .. Moze on da smislja izgovore i da se opravdava koliko hoce sad kad je pokazao ko je, sta je i kakav je. ..
covek napisao referat za kao prevaru. kupio sat proverio posteno platio i onda posle pet dana sat neredi i on ga samovoljno odneo kod sajdije bez obavestenja da ga nosi i da neradi, pare nisu u pitanju i da je 40000 a pare su i 4000 hiljade. sat je bip STO POSTO ispravan i kraj.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.