Zoran

Niš

Član od: 08.09.2012.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Kompjuteri | Laptop i tablet > Tableti

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Jako neprijatno iskustvo sa ovim prodavcem, umesto tableta koji je na slici i koji sam porucio poslao mi je neki drugi polovan, kada sam trazio da mu vratim taj tablet i da mi vrati novac pristao je, ali posle mesec dana nije hteo da ga preuzme iz poste i morao sam da platim i povratnu postarinu, tako da preporucujem da se izbegava ovaj prodavac https://postimg.cc/gallery/VXHTNVB
Kao prvo, tablet nije bio polovan, nego nov.Kao drugo, gospodin je tablet prihvatio, jer je skuplji model sa sim karticom, pa se kasnije predomislio. Prihvatio sam da vrati nazad, ali se nismo dogovorili sa otkupom, jer ne znam pravi razlog zasto se predomislio naknadno. Reklamacije se resavaju na jedan jedjni nacin, po zakonu. Kurir je dolazio, niko nije bio kod kuce, u posti su bile prevelike guzve zbog vaucera i nisam uspeo da preuzmem posiljku u prvih 5-6 dana, bakon cega je gospodin poceo sa neprijatnom retorikom. Zao mi je sto se nismo dogovorili, a i posle svega sam ponudio da mu uplatim novac na racun, sto je odbio, samo da bi me ocenio negativno. Nikad ne mozete svima ugoditi.

Kompjuteri | Laptop i tablet > Tableti

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Tablet koji sam kupio od gospodina nije onakav kakav je on predstavio i garantovao za njega. .
Nije bas za komentarisanje, ali eto kad me je prozvao, da odgovorim. Tablet je bio bas onakakv, kako sam opisao usmeno i poslao slike na viber, jer nije bio na oglasu taj model. Kad je dobio uredjaj tvrdio je da se baterija puni samo do 26%, a uz to se slozio samnom da dobro drzi baterija. Ko se razume u ove tehnologije, zna da u tom slucaju moze samo da bude problem do punjaca ili kabla za punjenje, a ne do uredjaja. Ja sam punio najmanje 3 puta bateriju do kraja, jedino je razlika u tome sto sam punio na moj punjac. Pored toga, prihvatio sam reklamaciju, ali nisam mogao taj dan, vec se dogovorimo za sutradan. Sutradan mi je poslao poruku u toku dana, na koju nisam stigao da odgovorim brzo, a kasnije sam video da me je ocenio negativnom ocenom.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.