Zoran

Leskovac

Član od: 25.10.2012.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Oprema za poslovanje > Kancelarija | Nameštaj

Opis iz oglasa tačan: Da

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Kontaktirao sam clana u vezi mehanizma stolice, dogovorili se koji mehanizam da mi posalje, a kada je isti stigao to je bilo nesto skroz trece sto se tice dimenzija. Takodje na Viberu salje slike gde je mehanizam 700din, naplaceno je 1000. Kada sam ga kontaktirao kaze da je poslao to jer drugo nije imao, a ta slika mehanizma i cena od 700din je od pre 10 godina. Kako je on majstor i on zna da mogu da se probuse 4 rupe, uvrnu sarafi i to je to. Naravno da tako nije bilo, vec se stolica morala nositi kod tapetara da se buse nove rupe i stave uvodnice za srafove. Nije ni za negativnu jer sam na kraju deo iskoristio, a nije ni za pozitivnu jer komunikacije nema, a dogovor nije ispostovan.
Na početku komunikacije, kupca sam upoznao sa činjenicom da nemam original mehanizam . Kupac je pristao da mu pošaljem model koji imam, da ne bih pogrešio najpre sam mu poslao fotografiju. Istina je da je na toj fotografiji bila stara cena, na šta ja nisam obratio pažnju , obzirom na činjenicu da su cene koje važe ispisanje u oglasu. Nakon isporuke, kupcu je bila sporna cena i dimenzija mehanizma. Predložio sam kupcu da mehanizam vrati i da će mu biti vraćen novac. Kupac je odgovorio da će probati da ga iskoristi, u suprotnom će vratiti. Nije se javljao par nedelja. Danas me je negativno ocenio. Sa kupcem sam komucirao KP porukama, putem Vibera i telefonom, što potvrdjuje moju dostupnost i da komunicacija nije izostala
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.