Zoran

Raška

Član od: 24.08.2009.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Muzika i instrumenti > Gitarska oprema | Ostalo

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Los clan kog treba da izbegavate. Trazio sam da kupim kofer za fender stratokaster Zoran mi je poslao kofer za Fender lead koji ima kracu skalu i manje telo tako da Kofer nije u standardu. Svo vreme je to znao a precutao je tako da ty ide ocena NEGATIVNA. Poslao sam mu poruku da mu vratim kofer i da podnesem troskove obe postarine nije se javio. U njegovom obrazlozenju ocekujem da kaze da mi je napomenuo da je kofer od fender leada ali to je rekao tek posto je kofer poslao. Molim KP tim da razmotri moju ocenu poglada prepiske i nadohnadu stete zbog prevare ipak taj kofer sam platio 15.000 din.

Opis iz oglasa tačan:

Komunikacija protekla dobro:

Ispoštovan dogovor:

Prodavac mi nije naglasio pre kupovine da prekidac na Boss GE10 ekvilajzeru ne radi. Na naknadne reklamacije nije (jos uvek) odreagovao. Budite oprezni!
sprava u oglasu je bila od mog druga tako da nedostatak nisam ni ja znao samo sam bio posrednik izmedju zbog INTERNETA.....POZDRAV
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.