Zoran

Mladenovac

Član od: 14.11.2012.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Kompjuteri | Laptop i tablet > Laptopovi

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Treba izbegavati clana, bilo sta da kazem samo bi se iznervirao neka mu je mojih 10E sa srecom da ih potrosi. .Ne zeli da vrati novac i tvrdi suprotno misli da sam ja budala koja se ne razume u laptopove itd. .. Negov odgovor vidite i sami: Vidi druze, ne mozes mi vratiti bateriju, posto ja i dalje tvrdim da ona drzi koliko sam ti rekao, kod mene drzi, ja ne znam koliko vuce tvoj racunar i kako se ponasa sa tom baterijom. A isti laptop imamo I kad bi mi vratio otkuda ja znam da je to moja baterija posto je nisam obeleyio ni sa cim, mozda ces ti poslati tvoju koja ne valja, imao sam raynih iskustava sa raznim ljudima i kao trece ja nisam radnja da pisem garancije i garantujem za nesto sto je polovno i sto ti treba da upotrebis na svom neznam kakvom uredjaju. Zato nemoj je slati , necu je primiti jer nisi u pravu, ja necu da se ciganjisem za10e niti bilo koga da varam. Toliko o clanu. .Sledeci put pazite kome sta prodajete i sta pricate. ..
Naravno da tvrdim da sam mu prodao stvar kako sam mu i rekao pre kupovine,ta baterija je i držala kako sam mu i rekao a to što je on hteo da zameni sa svojom pokvarenom i da mi je vrati neće mu proćiovog puta,pa vi sami odlučite kome ne treba verovati.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.