Zoran

Novi Sad

Član od: 23.12.2012.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Mobilni telefoni > Samsung

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Komunikacija je bila veoma losa, proizvod nije opisao kako treba, slike je postavio tako da se ne vidi ostecen ekran. Tacnije stavljena je crna pozadina na telefonu gde se vidi samo naprslo staklo a linija na ekranu ne. Telefon jeste nov i poslao je sve po dogovoru ali da je namerno precutao ostecen ekran to stoji, jer drugo je naprsnuce stakla a drugo ekrana. Posle toga sam pustio dve SMS poruke gde naravno nije odgovorio i sigurno i ne razmislja da mu se proizvodim vrati. Iskreno nikad nisam nekog prevario i nikad i ne bih cak i kada se nekome ne svidja uvek moze da vrati, ne znam kako neko moze da se nosi sa tim da jednostavno uvali nekome nesto i pritom da cuti. Neka je na cast
Kao prvo dok smo pregovarali oko telefona samo si pitao za opremu sta sve ima i kad ga mogu poslati. Kao drugo u opisu sam napisao da je pukao ekran, nisam dodao bio da ima jednu malu crtu preko ekrana jer nikad do tad nisam prodavao telefon sa polupanim ekranom pa sam zaboravio da treba. I realno sta bi ocekivao da za 150e dobije nov telefon bez ikakve mane ili ostecenja, a cena takvog novog je tad bila 420e. I jos na kraju, nisam odgovarao na poruke jer je lik poceo da pusta pricu kako mu je 5 dan crkao telefon i kako hoce pare nazad jer sam ja kao znao da ce on crci tako brzo pa sam ga prodao.. A telefon je kod mene radio tako polupan vise od mesec dana bez ikakvih problema.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.