Zoran

Novi Sad

Član od: 27.12.2012.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Konzole i igrice > Sony PlayStation | Delovi i oprema

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Nije podigao paket . Napravio mi trosak bespotrebno. I zasla sam mu u susret i sa cenom. Veoma neozbiiljno i neodgovorno ponasanje. Velika NEGATIVNA ocena ! !!
Pa da nije trebalo gospodji/gospodjici 9 dana da pošalje paket ja bih ga uzeo, meni niko nije javio da je poslato niti se raspitivalo da li je preuzeto i o cemu se radi.. tako daa nije moja krivica.. ja sam uzeo na drugom mestu gde je stiglo posle samo jednog dana.. o cemu se tu radi pa treba 9 dana, ne 2/3 dana nego 9, ja ne znam... ima ocena ispod u kojoj pise da je uzet volan tako da nisam hteo da pravim nikome stetu,nego mi je hitno trebalo.. i ja sam razmisljao da dam doticnoj negativnu ocenu jos pre 3 dana ali sam odustao, jer kao sto sam napisao niko nije potvrdio da je poslato i ostalo sto sam naveo.. zbog lose komunikacije je doslo do ovog nesporazuma, a ljudi sa kojima sam saradjivao znaju koliko sam odgovoran kad nestoo saljem, a i kad preuzimam odmah javim... tako da ne vidim svoju krivicu..

Mobilni telefoni > Sony

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Nije tacan opis telefona tjst stanja. Posle pitanja da mu vratim tel a on meni novac dobio sam smesan odgovor da moze da ga racuna 80% od cene koju sam platio. Bezobrazno
Sta reci... coveku sam poslao telefon dosta ispod cene,ne bih o ciframa.. ne znam da li je ocekivao nov telefon za tu cenu bez ogrebotine i icega.. bilo je slika,stanje se videlo,polovan je,ne moze biti savrsen.. poslao sam telefon koji je skroz funcionalan,kamere rade,wifi,zvuk,sve osnovno,..dok mi navodi za mane lajsne.nisu sjajne,blic je slab,nije to baterijska lampa pa da svetli prejako,vibracija slaba..nisam prodao nesto sto nece ni da upali,slomljen ili slicno.. 80% sam spomenu jer ima trgovaca koji neodlucnost svojih musterija i nezadovoljostvo prihvataju ali vracaju 80%
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.