Zoran

Beograd | Čukarica

Član od: 01.11.2009.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Nakit, satovi i dragocenosti > Ručni satovi | Smartwatch

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Ne

Prodat mi je neispravan uređaj. Prodavac je izbegavao ostvarivanje garancije već narednog dana pod izuzetno smešnim izgovorima. I proizvod i prodavac za izbegavanje u širokom luku.
Ovde , u oceni nedostaje navod i naznaka u čemu se ogleda ta neispravnost uredjaja ! Kupac je dobio potpuno ispravan uredjaj , sa svim karakteristikama koje su navedene u oglasu i bukvalno svaka funkcija besprekorno radi ! Primedba se odnosi na pedometar koji uredjaj poseduje i normalno radi ali ne onako kako je on očekivao i video kod Garminovih modela što nemože nikako da znači da je uredjaj neispravan , kao i na dužinu trajanja baterije što se takodje nemože svrstati pod nekim kvarom ! Radi se očigledno o kupcu koji se iz nekih razloga predomislio i koji je je par dana koristio sat , i u eksplataciji ga i oštetio i onda pokušao da navodeči neke nebulozne primedbe i obrazloženja , koja nemaju veze sa ispravnošču sata , da mi ga vrati . Bitno je da je opis iz oglasa 100% tačan , spreman sam na svaku arbitražu da se to i proveri , nikakvog dogovora nije ni bilo tako da nerazumem njegovu konstataciju da nisam ispoštovao dogovor , uredjaj je pre kupovine generalno isproban i proveren tako da je njegova konstatacija da mu je prodat neispravan uredjaj prosto smešna , neozbiljna i ZLONAMERNA ! 27 pozitivnih ocena i sigurno još toliko koje nisu evidentirane na KP , jer su kupci bili neregistrovani na KP i nisu jednostavno hteli da se i time bave dovoljno govore šta svaki kupac može da očekuje od mene i kakav nivo saradnje i usluge ! Ovaj kupac treba da se stidi zbog ovakvog istupa i iznesene neistine !
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.