Zoran

Pančevo

Član od: 15.01.2014.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Foto-aparati i kamere > Stativi i glave

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Ne

Tripod za fotoaparat stigao sa polomljenim zatezacima, u komunikaciji rekao da nema nikakvih ostecenja. Vadi se na brzu postu, paket stigao dobro upakovan, kutija čitava i bez tragova otvaranja. Kaze vraticu novac, nije problem u novcu, da je rekao tacan opis proizvoda i da je sa ostecenjima do trgovine ne bi ni doslo. Ne preporucujem trgovinu sa njim!
Stativ poslat kompletan i ispravan , to sto sad tvrdi da je nesto polomnjeno ja to ne mogu znati. ponudio sam da vrati paket , vracam mu novac ali on to neprihvata i na sve to dodeljuje negativnu ocenu. iz poruka se vidi komunikacija sa clanom, neka mu je na cast. JOS jednom napominjem da sam pristao na vracanje paketa, ali kupac to odbija

Kompjuteri | Laptop i tablet > Laptopovi

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Da

Ispoštovan dogovor: Ne

Javio se prvi vise vere sam imao u njega nego u sebe kada sam odlucio da menjam svoj i deciji staticni kompjuter! ! !? sa gospodinom koji je u razgovoru delovao ok i raspolozeno i posteno. .. medutim kada je paket stigao lap topovi koji su mi stigli od gospodina su bili katastrofa. .. jedan koji je bio za delove je haos. .. drugi koji je ispravan je imao liniju na ekranu koja nije planirana. .. najgore sto me je pogodilo sledece je bilo oduzeta tastatura koja nije u funkciji hocu reci posao dno dna. .. moj savet sto dalje od njega sa zamenama. .. preporucujem samo licno uz probu.
uradili smo zamenu uradjaja.clan toto1979rina nije bio zadovoljan sto mi je u vise navrata rekao da sam ga prevario. jedini moj odgovor clanu je bio da ja nisam prevarant i da njegov paket necu ni preuzeti,i da ce mu se vratiti.posle toga se vise nije javljao.da napomenem moju robu nije vratio jer kaze da je smece bacio.ko je koga prevario?
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.