zoran

Aleksinac

Član od: 18.05.2010.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Audio > Pojačala

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Na pocetku je komunikacija bila dobra, brzo smo se dogovorili medjutim pojacalio je stiglo u delovima, bukvalno se raspalo. Sto do fuserajski odradjene konstrukcije sto i do kurirske sluzbe. O zvuku cu samo reci da je los, da ne upotrebim grublji izraz, glasnije od sapata se ne moze slusati jer se zvuk potpuno izoblici. Ne ocekuje se audiofilski zvuk za 65e ali ovo je ispod svakog nivoa. Najgore je sto covek nije zeleo da primi pojacalo nazad. Ja sam na zalost prvi kome se ovo desilo sa pojacalima doticnog gospodina i iako ima samo pozitivne ocene do sada, ja ga nikako ne mogu preporuciti.
razmisljao sam dali da uopste odgovaram na ovakve optuzbe ali evo odgovoricu.gospodin me optuzuje da sam mu poslao fusarski odradjeno pojacalo sto nije tacno.preko ovog istog sajta sam prodao vise komada ovakvih pojacala i samo jednom se desilo da je utransportu bilo manjeg ostecena.kupac je preuzeo na sebe sanaciju ostecenja i to sam sredio.od istog sam dobio pozitivnu ocenu jer je kako je rekao vrlo zadovoljan zvukom.nazalost primorani smo da koristimo usluge brzih posti,i vrlo dobro znamo kako se ophode prema uredjajima,naravno ne u svim slucajima.gospodin je prvo prihvatio sanaciju uredjaja a onda odustao.naveo je navodno da se pojacalo lose cuje i da se necuje glasnije od sapata.ja stvarno na sebe ne mogu preuzeti nesavesno ponasanje brzih posti u ovom slucaju polomljeno pojacalo.pa vi sami presudite...
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.