Zoran

Inđija

Član od: 27.07.2010.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Mobilni telefoni > Kineski telefoni

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Maska koja mi je stigla nema otvor za otisak prsta na mestu gde treba da bude, vec ispod. Po prijemu pošiljke, na moje javljanje prodavac me obaveštava da za moju noviju verziju nema izmenjene maske i da su sve takve, ali ih ipak uzimaju. Ovo je NEKOREKTNO SKROZ!
Ja ne pravim ove maske ,već trgujem i prodajem ih takve kakve su na slikama a slike su velike rezolucije.Ja sam lično kupio telefon p8000 još kada je tek izašao i svaka maska odgovara tom telefonu.Ova MASKA I FUTROLA SU ORIGINAL ZA TELEFON ELEPHONE P8000 a rečeno mi je da su uvezli neke telefone pod p8000 koji nisu identični izvornom modelu a gospođa je baš taj kupila.Ja ne mogu znati niti gatati gde je i koji model kupljen ako taj ko kupuje ne pita jer uvek se kupac interesuje i to je nepisano pravilo.Ova žena me ispljuva kao da sam najveći prevarant a ja sam joj poslao samo ono što je videla na slici i što je u opisu.Zašto gospođa nije pogledala bolje slike i uverila se da je to za nju i zašto nije pljuvala po firmi od koje je kupila telefon a na sajtu te firme uopšte nije taj model koji ona ima već je model za koji ja prodajem maskice.KO ŽELI KOMPLETNU ZAŠTITU ZA SVOJ ELEPHONE P8000 nek pogleda ovaj komentar i nek pogleda slike koje prikazuju proizvod i ako mu sve odgovara može da naruči.Napljuva me žena kao da sam joj ciglu poslao a ne original futrolu i staklo za ELEPHONE P8000 .Šta da se radi ,ima nas raznih

Građevinarstvo > Grejanje

Opis iz oglasa tačan: Može bolje

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Može bolje

Vrlo ljubazan prodavac, ali ne pise dosta toga bitnih detalja u oglasu, npr da je kontaktor unutar polovan, cak kad sam zatrazio vise detalja nije spominjao, zbog toga nisam zadovoljan skroz. ..
Čovek je električar i nije se udostojio da napravi sam sebi već mu je jeftinije da kupi od mene.Postavljao sam više ovakvih oglasa i on je naleteo na taj gde ne piše u opisu da je sklopka nemačka polovna a bolja od ijedne nove kineske.Uređaj mu radi besprekorno a on me negativno ocenjuje.Nemačka nova sklopka košta duplo više od celog ovog uređaja.Mora biti neko prvi sa negativnim komentarom iako mu sve lepo radi ali ima nas raznih

Nameštaj > Stolovi i stolice

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Može bolje

prodavac od kog ne treba kupovati . U opisu predmeta je naveo da je predmet od drveta ! !! ustvati stcic je od medijapana . Oglusuje se na moj predlog da mi deo novca vrati zbog netacno opisa predmeta . Takvima nije mesto ovde i ne treba mu verovati .
Sve slikano u slikama velike rezolucije i svideo mu se sto ali bi uz sto da mu se pokloni još stvari pod izgovorom koji je besmislen jer je njegova reč protiv moje a on napiše šta on hoće i kako ja da dokažem .
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.