zoran

Trstenik

Član od: 06.10.2014.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Kompjuteri | Desktop > Grafičke kartice

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Bezite od ovog coveka ! ! Poslao mi je stopljenu graficku kartu , kada sam ga nazvao prvo je negirao a posle kaze pa ja sam je malo servisirao . .. kuler je stopljen cela grafika je pozutela nemam reci . Jos nemogu da se nacudim u kakvom mi je stanju stigla grafika ovo nema smisla i plus prekida vezu . .. na broj iz oglasa se ne javljam . .tek na broj iz posiljke kada sam nasao tada se javio .
ovom coveku sam prodao skroz ispravnu grafiku za koju posedujem video klip snimljen kako grafika radi plus slike iste.naznacio sam da je grafika koriscena i da nije nova ali da fenomenalno radi.ali covek posto je preprodavac i posto je hteo da zaradi malo vise para na njoj.verovatno je hteo da uradi nesto sa njom ,i posto mu to nije uspelo nego je upropastio onda je hteo da mi to tako vrati.pa me je pozvao na tel.i pricao neke gluposti i pretio.trazio je da mu dam novu za te pare.bilo je tu jos svacega ali da ne duzim.mislim da trebate da pazite na ovog coveka kad mu nesto prodajete najbolje je da snimite sve i imate sve dokumentovano da ste mu prodali potpuno ispravnu stvar.imam i svedoka coveka koji mi odrzava kompletnu tehniku koju donosim iz inostranstva.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.