Zoran

Sombor

Član od: 14.10.2014.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Automobili | Delovi i alati > Auto | Elektrika

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

sta da kazem. .sem da ne verujem da ovo za "500" dinara. tabla u ocajnom stanju izgorela stampa plus pokidana i jos mnogo nepravilnosti tako da negativna i pozdrav.

Mobilni tel. | Oprema i delovi > Razna oprema

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Jos jedna u njegovom nizu negativnih. Pre 17 dana rekao da ce uzeti ove baterije od mene. I onda naravno problem. Tesko mu je da uplati pare. Te cuti, te se ne javlja, te ne uplacuje. Kad sam ga pitao posle par dana hoce li to, kaze u stilu - evo, samo da malo razmislim. Za par recenica u tekstu oglasa ti treba 17 dana da razmislis sta ces uzeti? I od onda nista. Samo cuti i ne odgovara na poruke. I ne uplacuje. Neozbiljan clan.
Niti smo se ista dogovorili, noti sam hteo sve baterije, nego jednu! Baterija kosta 100rsd, a postarina 200.... Pa sam rekao da cu se javiti kada vidim sta mi jos treba od baterija, ali nisam nista obecao. Drugo niti mi je posijka slana, niti je bila rezervisana. Ne znam u cemu je problem i zasto negativna ocena!!!

Mobilni telefoni > Sony Ericsson

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Da

Telefon neispravan ne moze da se puni, a receno je da je ispravan!
Telefon je ispravan u potpunosti. Kao sto sam naveo, a i rekoa pri slanju istog, da nemam punjac telefona i da vec dugo stoji tako. Druze pre nego dodelis negativnu procitaj sve paziljivo i proveri sve!!! AKO JE NEISPRAVAN TREBAO SI ME KONTAKTIRATI I TRAZITI POVRAT ROBE NA CEGA BI PRISTAO!!! U vezi telefona T250

Mobilni telefoni > Apple iPhone

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Poslat telefon kome ne radi wi fi, punjač takodje ne puni tj neispravan i nije njegov, izbegavati ovog člana jer ne govori istinu i ne uvažava reklamaciju, čista jedinica
Reklamaciju bi uvazio da ste je trazili!!! Za te pare nemozes kupiti ni Iphone 4, a ne 4s beli! Bilo stiklirano da je tel neispravan, a i pisalo da baterija slabije drzi! Sto se tice WIFI-ja radio je, moguce da kada se telefon vratio na fabricko stanje.... STO ME NISTE KONTAKTIRALI!!!

Konzole i igrice > Sony PlayStation

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Ne

Rekao kako je zaboravio da posalje dzojstik i da ce ga poslati naknadno o svom trosku. Dva meseca sam ga kulirao i slao mu poruke na koje nije odgovarao, ocekujuci da ispostuje dogovor. Oprez! !!
Nisam zaboravio vec ga ni nemam! U oglasu nije stojalo da idu dva dzojstika, nego jedan!!! Sony je ispravan, malo koriscen, sa folijom na sebi! Igrica imam koliko sam i naveo, toliko poslao, samo na nekim diskovima ima vise igrara!!! Nisam naveo ... diskova vec irica! Citaj! OPREZ!!!
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.