Zoran

Sombor

Član od: 31.10.2010.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Audio > Zvučnici

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Kupio sam JBL zvucnike od ovog korisnika za 110e, nakon sat vremena su pokazali da imaju gresku procesora, koja se ne moze popraviti. A nakon svega sa korisnikom nisam uspeo nista da se dogovorim. tako da preporucujem da veoma dobro razmislite da li cete saradjivati sa njim! ! ( nije ovaj uredjaj u pitanju, ali na taj oglas nisam uspeo da stavim ocenu, jer ga je brze bolje obrisao).
tacno je da je kupio uredjaj licno ga je isprobao,znaci znao je sta kupuje,takodje je spustio cenu i kupio uredjaj bez garancije ,zatim se posle par dana javlja i kaze da uredjaj ne radi kako treba i da ga je nosio kod majstora koji je utvrdio neispravnost procesora,gogovaramo se da se cujemo u februaru gde ja insistiram da dodje kao sto je i preuzeo uredjaj i utvrdimo da li radi kao sto je i radio pre kupovine ,odgovor prodao je uredjaj kolegi koji ga je rastavio itd.poenta price je da je hteo da mu ja na rec dam deo novca nazad u stvari 2000 din nije problem u novcu vec u okolnostima moj zahtev je bio da probamo licno uredjaj,pa ako ne radi isto da se dogovorimo odgovor je bio skupo mu gorivo,bez uvrede ne mogu da verujem u ovu pricu, ukoliko neko misli da sam neki prevarant ili sl.molim vas nemojte nista kupovati od mene jer ne verujem u ovakve price ........
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.