Zoran

Novi Sad

Član od: 26.11.2008.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Muzika i instrumenti > Gitarska oprema | Efekti i pedale

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Ne

Zorana ocenjujem negativno iz razloga sto smo se dogovorili za razmenu uredjaja da on meni posalje Asus Fonepad Note 6 telefon sa ostecenim staklomi neispravnim tacem i kada kurir dodje kod mene ja njemu posaljem Behringer Ultrafex 2 EX3100 sa kablom naravno potpuno ispravan. Zavlacio me 3 dana kao u Petak cu pa nije pa u Subotu cu pa ne rade Poste pa u Ponedeljak cu to jest danas i nije a ja upakovao uredjaj cimao se . I on meni danas tek javlja kao necu ti poslati jer cu telefon prodati drugome za kes kao obecao sam mu da mu prodam? ?? A mene zavlaci vec 3 dana jos sam jurio da nadjem adekvatan paket zastitio ga izlepio trakom i zasto ? ?? Da bih me on presao Necu reci mozda je on u sustini posten ali ovakvo ponasanje i neozbiljnost treba da se kazne da ubuduce ne radi to
Ne vidim na koji sam način ja naneo štetu korisniku Trifunu tj na koji način sam ga 'prešao' kako on kaže, a i on zna jer smo se čuli telefonom da je u pitanju bio moj rođak koji je video oglas i zamolio da ne prodam nekome uređaj da bi ga on uzeo i eto to je sva priča, jeste istina da nisam odma poslao tj prvih dan-dva nisam stigao poslati i onda me nazove rođak i tako se dalje izdešavalo, ako je to za negativnu ocenu onda ok.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.