zoran1968

Beograd

Član od: 16.05.2011.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Mobilni telefoni > LG

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Prodao mi prepakovan telefon pod nov (nisam prilikom licnog preuzimanja primetio ostecenje displeja i da imei broj ne odgovara onom sa kutije). Javio se tek kad sam ga pozvao sa drugog broja. .. Pristao je da vrati novac ali pod uslovom da ga opet trazim po centru BGa. .. Kada sam uz prethodnu najavu stigao u BG da mu donesem telefon na noge kako bi vratio novac, naravno ne javlja se. .. Licno preuzimanje i jeste najnoviji fazon kako bi se pod "fer" uslovima uvalio telefon u vidjenom stanju koji po prici ni nije njegov vec on to radi za 5e iz usluge za prijatelje iz Svajcarske i kako on polovne telefone inace pregleda, ali za "nove" nema potrebe. ..

Mobilni telefoni > Huawei

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Da

Ispoštovan dogovor: Ne

ljudi izbegavajte ovog clana uvalio mi telefon koji nece da upali i sad se pravi blesav kao bio je dobar znaci smece
Moje ocene sve govore.I svaki telefon koji je u oglasu je 100% ispravan.Telefon je poslat ispravan i stigao je verovatno u toku dana,da bi me gospodin kontaktirao tek kasno uvece.Ko meni moze da garantuje da nije nesto uradio sa telefonom i kao poslao sam neispravan.On mi je skola da vise nijedan telefon ne saljem.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.