Zorana Gluvic

Vrbas

Član od: 22.01.2019.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Kolekcionarstvo > Sličice i albumi

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Doticna porucuje i onda ne preuzima paket. Svaki put laze kako ce preuzeti sutra jer nije stigla zbog posla. Naravno, tako samo zavlaci ljude mesec dana i onda se paket vrati. Posle toga se izvinjava i nije joj jasno kako se to dogodilo i kaze kako ce uplatiti postarinu na racun i posle toga ne odgovara ni na jednu poruku i ne uplati ptt. Veoma bezobrazna osoba koja ocigledno porucuje iz dosade i zelje da drugima pravi troskove.

Uređenje kuće > Posuđe

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Zbog loše saradnje imam potrebu da kupca ocenim negativnom ocenom. Gospođa je poručila šerpu dana 31.05.2021. odmah sutradan 1.06. sam poslala šerpu, uredno poslala poruku o broju pošiljke da gospođa može da prati stanje paketa na sajtu, nisam dobila odgovor. Posle očekivanog roka isporuke bez preuzimanja paketa ponovo sam poslala poruku da se informišem o tome da li ju je neko kontaktirao i da li će preuzeti paket, opet odgovora nije bilo. Posle 7 dana sam gospođu dva puta pozvala na telefon nije se javljala, kasnije istog dana poslala poruku i molila na ozbiljnosti i na odgovoru da li će preuzeti paket? Posle dva sata sam dobila odgovor kratko i jasno citiram: "hocu, preuzecu, ne brinite" ali i pored toga paket je u pošti još uvek čekao preuzimanje. .. Desetog dana od slanja paketa on se vratio na moju adresu i na meni je bilo da platim duplu poštarinu. Jako loše iskustvo, ne preporučujem saradnju, jako neozbiljno i neodgovorno, poruči pa bez javljanja odustane od istog i nestane kao da nije ni poručila. Bezobrazluk!
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.