Zorica A.

Zrenjanin

Član od: 03.05.2012.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Odeća | Dečja > Devojčice | Ostalo

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Ovo je bukvalno strasno sta mi je g-dja prodavac fancy krpice poslala, kupila sam todor jaknicu koja je sva iznosena i uz to veoma neprijatnog mirisa poslata, i jos hello kitty majcu koju sam platila 250 din i nakon sto je prodavac poslala obavestila me je o nekoj navodno"maloj flekici"koju nije primetila pre slanja, pa je za nadoknadu poslal jos jednu majcu i carapice (majcu takodje ispranu koju nikada ne bih kupila, i carapice koje mi ne trebaju jer imam 2 pune fioke kod kuce) sve to bez da me je obavestila prethodno a pare je primila i za jaknicu i za hello kitty majcu. kada sam stvarcice primila uzasnula sam se, majca hello kitty koju sam kupila imala je ogromne da kazem FLEKETINE na oba rukava izmazane mastilom i flomasterima! Na moju poruku da mi se nadoknadi reklamacija ako ne za jaknicu, onda makar samo za majcu, dobila sam poruke napada od doticnog prodavca!
Samo cu prekopirati D-jin odgovor njenom nezadovoljnom kupcu :) "Samo da napomenem da gospodja koja je kupila stvarcice po veoma niskoj ceni i jos se dodatno cenjkala, pa je verovatno ocekivala da ce za jako male novce dobiti NOVE stvarcice, nenosene, za nekih 100-150 din. Za fleke je izmislila jer stvari sa vidljivim flekama ne prodajem, jedino ako nije lupom trazila flekice po stvarima. U opisu oglasa je striktno pisalo da su stvari nosene i na raspolaganju je bilo 6 slicica za svaku stvarcicu.Upozorenje svima za ovog clana i kupca da vode racuna jer osoba voli da se cenjka, spusta cene i ocekuje novu stvar bez mane za male pare" I dodacu da sam joj stvari nosila 10 km od mene,(do kumine bake)nebih li joj udovoljila da ne placa postarinu.Stvari pre slanja oprane praskom i omeksivacem.a stajale su mesec dana kod te bake,mozda su se tamo i usmrdele i dodatno isflekale. Kako god,izbegavati prodaju ovakvom kupcu!!!
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.