Zorica

Sremska Mitrovica

Član od: 18.11.2020.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Asesoari > Žene | Naočare za sunce

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Госпођа Зорица ми је послала наочаре са два оштећења, а рекла је да су без оштећења. Када сам јој указао на то она ми чак напоруке није одговорила иако сам јој послао фотографије где се јасно виде оштећења. Избегавајте трговину са овом особом.
Gospodine Dejane mislim da nisam zasluzila negativu ocenu.Naocare koje sam vam poslala su bile bez bilo kakvih ostecenja posto moje slike su bile iz vise uglova slikane i u vecem broju tako da ta ostecenja da su postojala bi bila vidljiva i pre dogovora kupovine.Ta ostecenja na koja ste ukazali i poslali slike nemogu znati kako su nastala da li transportom ili ste ih vi licno ostetili prilikom stavljanja jer je malo uzi model.Takode iznosite lazi za poruke sto i sami znate da sam vam odgovarala na poruke .Mogu reci ostalim clanovima da dobro razmisle pre trgovine sa vama jer mogu se naci u istoj situociji.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.