Zorica

Novi Pazar

Član od: 25.02.2014.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Konzole i igrice > Nintendo | Igrice

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Podaci na profilu su lažni. Na telefon se javlja muški glas koji se predstavlja kao Milan. Ketridž koji mi je poslao je neispitan i neispravan. Mene ubeđuje da je moja konzola neispravna, a ne njegov kertridž, iako imam dve konzole i na nijednoj ne radi, a svi ostali kertridži koje imam rade osim tog njegovog! Komentariše kako je to "Nemoguće" i savetuje me da polivam kertridž rakijom, jer to tako treba "s' vremena na vreme". Inače sam po zanimanju elektro-tehničar. Očistio sam kontakte izopropil-alkoholom dobro, ali nije to u pitanju crkao je čip na kertridžu. Nudio je da mi refundira novac, ali sa sumnjivom adresom u selu koje se zove "Poštenje" bez naziva ulice i bez kućnog broja. Kada sam tražio da mi novac on prvo uplati, odgovorio mi je da neće više da posluje samnom i da me "sram bilo". Mene nije sram, jer se lažno ne predtavljam i plaćam pošteno. Ne dajem sumnjive adrese bez naziva ulice i bez broja kao Milan koji se predstavlja kao Zorica. Pare mi nije uplatio i izgleda da nema ni nameru da to uradi. Ide prijava profila zbog lažnog predstavljanja. Očekuje se reakcija tima sajta "kupujemprodajem. com".
Sve što dotična osoba tvrdi je neistina i velika laž, sve mu je poslato ispravno i lepo upakovano, al on je nezadovoljan izgleda sa svim i svačim, jako negativna i bezobrazna ličnost sa kojom ne treba sarađivati, negativana ličnost u svakom pogledu, niko se dosada nije žalio na moje pošiljke, ne vredi komentarisati beznačajne osobe.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.