žorž

Beograd

Član od: 30.01.2015.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Foto-aparati i kamere > Sportske kamere i GoPro

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Može bolje

Kupila sam GoPro kameru od Jovana, i kada je stigla shvatila sam da baterija nije ispravna nakon cega on nije odgovarao. Takodje je tvrdio da je GoPro Silver edicija koja je oko 100e skuplja nego White edicija koju mi je poslao. Zao mi je zbog ovoga jer verujem da bi resili problem da se javio. Nije korektno da kaze da je potpuno ispravna, a da kada stigne vidim pravu situaciju. Cekala sam skoro mesec dana na odgovor i odlucila da dam negativnu.
Na svaku poruku koju si mi poslala sam ti odgovorio, jedino na poslednju nisam mogao da ti odgovorim jer sam bio u inostranstvu i bio sam prezauzet. Sve sto sam ti napisao je bilo iskreno, i kako jeste. Koristio sam je jako malo i baterija mi je trajala onoliko koliko sam ti napisao. Prva tvoja poruka je bila 7 dana nakon sto si podigla kameru. Sta si ti radila sa kamerom i kako si je ti punila mene neinteresuje. Prodao sam ti licno moju kameru koju sam ja koristio. Sto znaci da nisam preprodavac! I to po dosta povoljnijoj ceni. Tako i da si kupila novu bateriju, isplatilo ti se opet. Pozdrav!
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.