Zvezdan

Subotica

Član od: 05.11.2016.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Lov i ribolov > Ribolov | Štapovi

Opis iz oglasa tačan: Može bolje

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

RADI SE O STAPU-Euro hold champion zander DELIMICNO ISPOSTOVAN DOGOVOR RECIMA STAP NIJE KORISTEN TO STOJI ALI NIJE NAGLASENO NI SLIKANO? DA JE TRN STAPA POKRZAN NAPUKO DO POLA TRNA. STO ZNACI DA JE TREBALO ICI U OSTECENI STAPOVI, TAKO DA NIJE ISPOSTOVAN DOGOVOR JER PRODAVAC JE ZNAO DA JE TRN OSTECEN FABRICKI ILI KAKO VEC DRUGACIJE NIJE U TRANSPORTU NIKAKO JER NEBI BILO TAKVO OSTECENJE ZATO GA PRODAVAC NIJE NI KORISTIO ZATO STO JE STAP( OSTECEN) ZATO IDE LOSA OCENA ZAO MIJE ALI TAKO JE
Kao prvo, kupac je iskazao nezadovoljstvo robom uz niz uvreda. Ponudio sam da mi vrati robu i da dobije nazad novac, on je to odbio i rekao da nema šta više da priča samnom, iako sam mu iskazao otvorenost da rešimo ovaj problem. Dao mi je negativnu ocenu preko KP-a i odmah zatim preko sms-a tražio novac za navodnu popravku štapa. Cenu štapa sam mu inače spustio za 1000,00 dinara i slao mu dodatne slike preko vibera na njegov zahtev. Inače, štap je podigao sa danom zakašnjenja, oko jedan sat popodne, a žalbu je uložio tek u večernjim satima. Sve u svemu, neka kupci odluče. Sve imam dokumentovano u porukama KP-a, preko vibera i u sms porukama.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.