Zvezdan

Novi Sad

Član od: 09.10.2014.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Kolekcionarstvo > Suveniri

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Pazi te se ovog coveka Narucio je od mene Limenke limited edition I rekao Sam mu da Onda ne vredi da uzima jer nemam ziro racun, a da posaljem post ekspresom mi ne vredi On je reko posalji samo I platicu ja sve Proslo 5 Dana I samo MI sinuje(pogledaj poruke) Vraca mi se paket u ponedeljak I Moji su troskovi za postarinu Covek me skroz ignorise I ne odgovara na poruke, ili pozive!
Clan koji ne zna sta pise, sta radi, a kamoli sta govori. Kontradiktorni lazov! Sasvim jasno sam mu stavio do znanja da imam problem sa telefonom na kom mi je instalirana aplikacija Viber (obavestio sam ga porukom na KP). A on je konstantno, uprkos mojim recima, slao poruke i zvao na Viber... Pazite ga se, clan nakon dogovora SAMOVOLJNO povecava cenu artikla. Od clana sam trazio broj posiljke (ne znam kako, ali nije me niko zvao, a nema ni papirica), nije mi na vreme dao jer nije znao sta je to!? Postoji mogucnost da je napravio i gresku prilikom slanja, odnosno tokom unosa podataka. Apsolutno losa saradnja, koju ne zelim ni najvecem neprijatelju.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.