Zvone Fender

Beograd | Palilula

Član od: 24.05.2013.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Muzika i instrumenti > Ozvučenja | Miksete

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Može bolje

Mikseta koju sam kupio Yamaha MG166C kao ispravnu mi je isporučena bez adapter koji nije moguće kupiti kao poseban deo a bez nje se ne može utvrditi ispravnost miksete. I pored toga prodavac je tvrdio da je on proverio ispravnost miksete. Kada mi je nakon više od mesec dana stigao adapter preko e-Bay-a ispostavilo se da su skoro svi regleri neispravni. Kada sam ponudio da bez uslova vratim miksetu a on ponovo proveri ispravnost i uzrok eventualne neispravnosti kod majstora i onda postupi po svojoj savesti, nije hteo da mi pošalje podatke za slanje. Na kraju mi je uplatio 40e kako bi mi nadoknadi dodatne troškove za adapter i poštarinu. Mikseta je plaćena 140e i potrebno je još oko 200e da bi postala upotrebljiva. Komunikacija do prodaje korektna nakon problema nemoguca samim tim nemoguć dogovor pa nema sta ni da bude ispostovano.
Prvo, nije tacno da je adapter sastavni deo miksete jer je odvojiv-izvuce se uticnicom iz miksete i to je to, u oglasu nije stojalo da ide sa miksetom cak sta vise sve slike-5 kom. (sa svih strana) su jasnu prikazivale samo miksetu bez ikakvog kabla. Po prijemu miksete kupac me je zvao reklamirajuci da nema adapter- mogucnos da proba ispravnost.Tada sam mu jos jednom rekao da je mikseta testirana kod majstora i da je Ispravna a u prilog istinitosti govore i moje SVE-95 pozitivne ocene....Simtomatican je poziv koji je usledio dan posle toga gde me me zvao majstor kako se predstavio kao Nemanja iz Vanizelisove ulice i gde mi je ponudio testiranje ispravnosti miksete gde tu uslugu naplacuje 1500din. i za to izdaje pismenu garanciju... Na moje pitanje odakle mu moj tel. (jer ja zivim u Velikoj Plani)izbegao je odgovor a i ja nisam isistirao jer osim kupca niko nije moga da mu da moj br. sto je bilo logicno.Majstor mi je rekao da on ima drugi nacin bez adaptera da testira ispravnost miksete ali za normalno funkcionisanje je potreban adapter koji on prodaje za 50E. Posto nisam muzicar a ni trgovac muz. opreme za razliku od kupca koji mi je rekao da se bavi time ja sam pristao da iz razloga korektnosti snosim polovinu cene adaptera koje ce kupac da naruci preko e-Bay-a. Javio mi je da je narucio i da je cena 2800 sto i u prepisci stoji, znaci vise od duple cene od majstora koji je ponudio za 50E. U medjuvremenu ja se izlazem dodatnom trosku i zovem jos jednom svog majstora (koji je sada u inostranstvu) da mi jos jednom povrdi stanje miksete prilikom kontrole i gde mi izricito kaze da da je sa miksetom sve u najboljem redu i da je ispravna i funkcionalna!!Sada nastupa agonija i kontradiktornosti koje stoje sve zabelezene u porukama. 20.09.-Kupac kaze" Adapter je stigao. Kada smo prikljucili miksetu ispostavilo se da skoro ni jedan siber nije ispravan....." Nudi da mi je vrati?......23.09 Ja mu odgovaram"Vas predlog da posle 50 dana od dana preuzimanja uredjaja sa kojim ste mogli da radite sve sto pozelite( da ga koristite poskidate delove....." ja mu nudiim 40e povracaja i da je to konacna moja odluka. 08.10 Kupac sad kaze nesto savim drugo ocigledno suprotno od onog od 20.09. Da je bio kod nekog majstor Mice i da nisu mogli da prikljuce miksetu jer je pristigli adapter na 110V a ne za nasih 220V....i opet predlaze povracaj. Ja sam mu u medjuvremenu bez ikakvih normalnih rezona poslao 40e koje je on podigao a onda 02.11 mi daje negativnu ocenu Molim administraciju K/P da na bazi postovanja i koreknosti izbrise negativnu ocenu koje mi je kupac dao, a na bazi sve recenog i napisanog a narocito u porukama. Napominjem jos jednom sto i ne mora dabude Odlucujuce ALI???Kupac iako je clan od 29.08.2019 nema ni jedu ocenu "NULA" a ja 95 sve pozitivne. Hvala Unapred K/P
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.