slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 11

Map sensor

2.000 din

Kragujevac
Korišćeno
Dostupno odmah
25.702
189
pre 23 dana
Odgovara na 85% poruka, uglavnom u roku od 6 sati.
Dušan Miletic
Član od 22.04.2015.
Svi oglasi
Reparacija map senzora za lpg.
Map senzori
Ac stag PS-01, PS-02, PS-04, Lovato, PTS-01, ABS400KPA, A. E. B itd. . . . . svi rade na istom principu mere temperaturu i pritisak gasa, vakum motora.
Unutar map senzora se nalazi čip sa oznakom MPXHZ6400A senzor pritiska gasa koji je
najosetljiviji deo u celom sistemu izložen temperaturama koje variraju od niskih do visokih i pritom ima funkciju merenja pritiska od 0 + 4.00 (bar)
Najbolja pozicija za ugradnju map senzora je naravno posle filtera(preporuka redovna zamena) i ako je moguće udaljiti od bilo kakvog izvora vibracija da nebi došlo do preranog otkazivanja funkcija senzora, ne prskati nikakve tečnosti odmašćivače, wd40 sprejeve čistiti senzor raznim iglicama, štapićima takodje može doći do trajnog oštećenja.

Zamena orginalnog čipa senzora pritiska je 2000dinara. . . . . . uradjeno je preko 1000+ map senzora, rade bez ikakvih problema bolje nego fabrika. Svaki senzor je zabeležen, upisan jedinstven broj za garanciju od 6meseci ukoliko u tom periodu dodje do ikakvih promena u radu sto ukazuje na najčešću grešku otkazivanja čipa merača pritiska možete poslati vaš deo na ponovnu zamenu bez naknade za istu.

Kineske senzore koji se prodaju po ceni od 2500-5000din. (Kako koga zalome pazite se prevaranata vidi zadnju sliku)ne popravljam i ne preporučujem vam kupovinu, plastika od koje su napravljeni nije temperaturno otporna deformiše se posle kratkog perioda i dolazi do ispustanja gasa takodje elektronika je ravna nuli.

Hvala vam na ukazanom poverenju.

Pošaljete vaš deo brzom poštom i u istom danu kad stigne vraćam nazad. Troškove poštarine plaća kupac.


Adresa za slanje
Grad/Kragujevac naselje Maršić
Ulica/Sonje marinković 62
Kontakt telefon/061 637 35 42
Ime prezime/Dušan Miletić
ID Oglasa: #85381823
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.