• Fitnes i vežbanje
  • Sobni bicikli i krostrenažeri
  • Mesto
  • Stanje
Zlatni Oglas
Sobne skije

Prodajem sobne skije, dobro očuvane. Lično preuzimanje u Novom ...

10.000 din
0
0

postavljen

danas

Novi Sad

AB fit sobna bicikla

Odlicna skoro nova sve funkcionise pozvati

70 €
0
0

postavljen

danas

Beograd | Čukarica

Sobni bicikl EB900 Dekatlon

Prodajem sobni bicikl EB900 iz Dekatlona. Moguć dogovor za ozbiljne ...

300 €
Zamena moguća
1
1

postavljen

danas

Beograd | Palilula

Sobni bicikl

prodajem sobni bicikl u odlicnom stanju

130 €
6
0

postavljen

danas

Žabalj

Sobni bicikl

Kao nov, očuvan sobni bicikl

120 €
4
0

postavljen

danas

Zrenjanin

sobni bicikl

Prodajem sobni bicikl u ocuvano stanju, neradi samo na ...

8.000 din
5
0

postavljen

danas

Niš

Idi na

Sobni bicikli i krostrenažeri

Ukoliko vežbaš kod kuće ili ti je potrebno da zameniš opremu u teretani, u ponudi naših prodavaca naći ćeš različite brendove novih i polovnih sobnih bicikala, mini-bicikala, krostrenažera za nordijsko trčanje, stepera za skijaško trčanje, ekliptičnih trenažera. I onda kada želiš da prodaš spravu koja ti iz nekog razloga više nije potrebna, možeš to učiniti na KupujemProdajem. Postavljanje oglasa je potpuno besplatno i ne oduzima mnogo vremena.

Izaberi opremu za kardio-vežbe

Najčešće kardio-vežbe su hodanje, trčanje, vožnja bicikla, plivanje, uspon stepenicama i preskakanje konopca. Sa krostrenažerima dobijaš različite programe za trening. Izaberi marku koja želiš (Kettler, Crane itd.), nosivost (do 110, 120 ili 150 kg), broj programa i kontaktiraj s prodavcem koji ima takav trenažer. Bilo da kupuješ za lične potrebe ili za teretanu, pročitaj detaljno opise proizvoda. Za sva dodatna pitanja, možeš poslati prodavcu kp poruku.

Sobni bicikli su praktične sprave za kućnu upotrebu, jer ne zauzimaju mnogo prostora. Pogodne su za dobar kardio-trening čak i onda kada su loši vremenski uslovi i ne izlazi ti se napolje. Uz to, dok treniraš možeš slušati muziku koji voliš ili gledati omiljenu seriju. U ponudi naših prodavaca nalaze se novi i polovni sobni bicikli, različitih brendova, sa različitim brojem programa i brojem nivoa opterećenja.

Pored krostrenažera i sobnih bicikala, u okviru ove kategorije možete pronaći mini-bicikle korisne za rehabilitaciju nakon povreda ruku ili nogu, sprave za veslanje, ekliptične trenažere pogodne za angažovanje svih grupa mišića, dodatke za trening za nordijsko skijanje, štapove za nordijsko hodanje, kao i neophodne delove za sprave ukoliko dođe do njihovog habanja ili loma.

Ako trenutno u ponudi ne možeš pronaći spravu ili deo koji su ti neophodni, sačuvaj pretragu prema unetim kriterijumima. Mejlom će ti stići obaveštenje da su postavljeni novi oglasi. Pogledaj ih, možda će baš tu biti ono što ti treba.

Prodaj ono što ti više ne treba na najjednostavniji način

Ukoliko imaš sprave za kardio-vežbe ili delove za njih, postavi svoj oglas na KP. Naglasi ono što misliš da je neophodno da kupci znaju i dodaj fotografiju. Proveravaj redovno kp poruke i kada kupac kontaktira s tobom, ispoštuj dogovor. Njegova ocena je važna za tvoju buduću prodaju i utisak koji ostavljaš kod potencijalnih kupaca. Možda ćeš imati još neke sprave iz svoje teretane ili stana koje želiš da prodaš preko naše platforme.

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.