slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 15

nordijsko br.3 CRANE profi masivan do 150kg vezbaca

22.000 din

Novi Sad
Korišćeno
Dostupno odmah
45
0
pre 13 dana
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 2 sata.
Top 13 Ns
Član od 24.11.2019.
Svi oglasi

Sa sigurnošću pišem da je za dugotrajni rad, komplet je rađen do najsitnijih detalja, a kažem iz razloga jer je bio elektromagnetni sistem rada , ali je stradala elektronika unutar sprave . Prepravio sam na veoma kvalitetan način uklonio sam matičnu ploču, a displej je ostao original i služi samo za očitavanje parametara brzine, pređen put utrošene kalorije vreme vežbanja i naravno puls na rukohvatima kad se uhvati. To je prvo, drugo ugrađen regulator sa potenciometrom na displeju to je za podešavanje opterećenja 0-50v mada može i više isprobano do 76v posle toga se gasi , napaja se na struju redovno na adapter iza sprave se uključuje, a ima točkić sa kojim podešavate opterećenje jer ima raspon od 0-50(76)v što znači da je veoma jako u najvećem naponu sve to imate na slikama. Opterećenje je magnetno znači on i dalje ima funkciju elektromagnetno opterećenje jer ta struja kad povećate daje magnetu silu da pravi kočenje zamajcu ali bez kontakta znači potpuno BEŠUMAN. Garantovano bolji sistem sada nego fabrički jer nema elektronike.

Treće- mehanički potpuno sređen kaiš, španer.

Četvrto skije su podesive u više nivoa uslikano crveni točkić se popusti i povuče podesite visinu i pustite klik upadne i dotegnete. Može sa nagibom više položaja ili ravno skijanje.

Peto gazišze podesivo po horizontali veoma lako ispod imaju 2 zvezdasta zatezača popuste se i pomerate ima rastojanje od crte do crte na skijama.

Šesto svaki pokretni deo ima u sebi ležajeve po 2 komada , a u zadnjim delovima skija su ležajevi samopodesivi to je veoma bitno jer skije nemogu da dođu do natezanja nego se sama stalno podešava tokom kretanja samim tim dugotrajnost garantovana.

. . .

 

Sve u svemu perfektno JAK, MASIVAN, TEŽAK nema ograničenja za težinu korisnika, a na prednjem delu ima točkiće za lakše premeštanje.

Dimenzije dužina 135cm radna dužina 165cm , širina 65cm , visina 160cm.

Težina oko 60-70kg

 

SAMO LIČNO PREUZIMANJE zbog gabarita i težine nemože kurirskom službom ili moja dostava uz dogovor.

 

Kontakt Vladan 0641478927

 

Gordana 0694201687

ID Oglasa: #165339639
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.