slika
slika
1 od 2

Mehanička traka za trčanje

211.100 dinFiksno

Beograd
Kao novo - nekorišćeno
67
2
pre 17 dana
Odgovara na 87% poruka, uglavnom u roku od jednog dana.
Stefan (Radni Dan 9-17H Poziv)
Član od 01.09.2011.
kp izlog

Novost u okviru kardio sprava svetskih proizvođača fitness opreme - ovaj tip trake ne koristi električnu energiju za napajanje, već koristi snagu i brzinu samog vežbača. Princip rada je sličan kao kod veslačkih ili skijaških ergometara jer sam korisnik ulaže napor da pokrene spravu i proizvede snagu za rad mašine.

 

Zbog njenog konkavnog oblika, veoma je lako prepoznati zaobljenu traku za trčanje u svakom fitness centru. Ono što je takođe karakteristično za „ Curved treadmill“ je to što nema najnižu i najvišu brzinu koju postiže jer se svaki vežbač kreće drugačijom brzinom, pa se i traka tome prilagođava. Zbog ove karakteristike, verna je kopija trčanja napolju.

 

Veoma korisna i primenjiva u treninzima visokog intenziteta (HIIT treninge).

Zbog svog oblika, “ curved treadmill” aktivira više nožnih mišića jer je potreban veći trud da se sama gazna površina pokrene. Povećanje brzine kretanja zahteva i brži pokret nogu tj. veći trud.

Manja mogućnost povrede - sam „ udarac“ stopala u podlogu je ublažen, pa se time smanjuje pritisak na zglobove i kolena vežbača.

 

Kako ne koristi struju za napajanje i rad - može biti smeštena bilo gde u okviru fitness centra.

Dodatna prednost ove zaobljene trake za trčanje je veoma jednostavno održavanje.

 

Sports mode: 1-8 levels adjustment

Braking mode: magnetic resistance adjustment

Running area: 1500*430mm

Maksimalno opterećenje: 180kg

Neto težina: 165kg

Bruto težina: 185kg

 

ID Oglasa: #163243082
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.