slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 15

Pek-dek ili mašina za letenje na GRUDIMA polunovo

39.990 din

Novi Sad
Korišćeno
Dostupno odmah
802
7
pre 13 dana
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 2 sata.
Top 13 Ns
Član od 24.11.2019.
Svi oglasi
Полунова значи буквално то тегови, сајле, наслони све ново, а конструкција репарирана. Тегови су пластични има 11 комада по 5кг и главни тег исто 5кг значи 60кг тегова.
Следи детаљан опис

Грудни кош је одличан начин како за почетнике тако и за оне са искуством да циљају мишиће грудног коша без бриге о балансу који је потребан када користите клупу, лопту или када стојите.  Такође је корисна машина ако имате повреду доњег дела тела и морате да избегавате стајање.

Пошто седите док користите машину за груди, овај метод јачања мишића грудног коша је сигуран, ефикасан и одличан за почетнике.

Како се ради машина за летење на грудима

Први корак је подешавање опреме.  Скоро све машине имају подлогу за седиште која се подиже или спушта.  Ово је прво подешавање које желите да направите.
Померите висину јастука седишта тако да ручке буду у висини груди и када седнете можете удобно да поставите стопала на под са наслоном за леђа који подржава кичму.  Када испружите руке у страну да бисте ухватили ручке, лактови и ручни зглобови треба да буду у равни са раменима (не више или ниже од рамена).

Руке треба да буду у линији са предњом страном груди, а не иза тела.

Затим ћете морати да изаберете подешавање тежине. Када први пут почнете да користите машину, почните са тежином која се чини лаганом док се не осећате пријатно са покретом. Комплетан покрет се често описује као отварање и затварање руку попут лептира.
Седите високо и опустите врат и рамена. Ваша стопала треба да буду равна на поду. Ухватите ручке тако да вам дланови буду окренути напред. Имајте на уму да неке машине имају шипку за ноге коју морате да гурнете да бисте ослободили ручке и померили их напред. Притисните руке заједно испред груди спорим, контролисаним покретом. Држите лагано, меко савијање у лактовима са опуштеним зглобовима. Паузирајте једну секунду када су вам руке потпуно "затворене" испред груди. Полако вратите руке у почетни положај, отварајући груди и држећи држање јаким и усправним.
  1. За почетак урадите два сета од седам до 10 понављања.  Направите кратку паузу између сетова.  '

Како се ниво ваше кондиције побољшава, додајте једно до пет понављања сваком сету.  Можете додати и трећи сет.  Додајте више тежине и понављања ако завршите сва понављања без умора.  Ваш последњи сет би требало да буде изазован, али не толико тежак да не можете да га завршите у одговарајућој форми.

Предности Цхест Фли Мацхине

Машина за летење је идеална за повећање снаге груди и мишићне масе циљањем на прсне мишиће.  Имате два сета прсних мишића са сваке стране предњег дела груди: велики пекторалис и мали пекторалис.  Ова вежба првенствено користи великом пекторалису — већем од два мишића која су одговорна за кретање у раменском зглобу.
Контакт Владан 0641478927Гордана 0694201687


ID Oglasa: #150953008
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.