slika
slika
slika
slika
1 od 4

Smit mašina

146.600 dinFiksno

Beograd
Kao novo - nekorišćeno
192
1
pre 19 dana
Odgovara na 85% poruka, uglavnom u roku od jednog dana.
Stefan (Radni Dan 9-17H Poziv)
Član od 01.09.2011.
kp izlog

Profesionalna, potpuno nova, multifunkcionalna mašina za mišiće celog tela - namenjena je za izvođenje vežbi grudi, ramena i nogu sa mogućnošću štelovnja idealne pozicije za vežbača.

 

Sa klizačima pod određenim uglom, što obezbeđuje idealnu biomehaniku pokreta, sa sigurnosnim sistemom koji se po potrebi može postavljati na različite visine, kao i sa više rogova sa obe strane za odlaganje olimpijskih ploča.

 

Zbog mehanizma koji reguliše pokrete ruku kako ne bi došlo do nepravilnog pokreta, idealna je kako za početnike, tako i za dugogodišnje vežbače. Fiksni opseg pokreta donosi prednosti – direktno ciljate željeni mišić i možete usmeriti fokus na veće težine nego kada radite sa standardnom šipkom, umesto na stabilizaciju i održavanje ravnoteže.

 

Dimenzije: 2210*1400*2435mm

Neto težina: 290kg

ID Oglasa: #156834379
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.