slika
1 od 1

Stalci za propadanje

5.500 din

Vrbas
Novo
498
14
pre 12 dana
Odgovara na 99% poruka, uglavnom u roku od 2 sata.
DOO Sportana
Član od 10.02.2016.
Svi oglasi

Fiksni stalak za propadanje:
Stalci za propadanje su izrađeni od čeličnih cevi i plastificirani su crvenom, plavom, oranž ili crnom bojom(po želji kupca). Na sredini hvatova Stalak za propadanje je obavijen grip trakom radi lakšeg vežbanja. Ovi stalci za propadanje na dnu imaju gumene podloške kako ne bi grebali parket ili laminat tokom vežbanja. Stalci za propadanje se prodaju u paru. Visina i širina stalaka za propadanje je 75x75cm. Fiksni stalci za propadanje nemaju mogućnost podešavanja po visini jel je visina fiksna. Pošto fiksni stalci nisu spojeni jedan za drugi kao što je to slučaj sa super stalcima za propadanje savetujemo veći oprez prilikom vežbanja sa fiksnim stalcima.

Super stalak za propadanje:
Super stalci za propadanje su unapređena verzija klasičnih stalaka za propadanje. Mogu se podešavati po visini i po širini da bi više odgovarali vežbaču i vrsti vežbanja. Zbog mogućnosti pojedinačnog podešavanja stalaka po visini i zbog veće stabilnosti od klasičnih stalaka “ SUPER” stalci za propadanje pružaju veći spektar vežbi i sigurnije vežbanje. Visine se lako podešavaju čeličnim blokatorima a dodatno se pričvršćuju leptir šrafovima što sprečava vibracije tokom vežbanja i daju veći osećaj stabilnosti. Visina podešavanja kod super stalaka je izmedju 75cm i 105cm. Razmak izmedju rukohvata kod iron super stalaka za propadanje se takodje podešava. Rukohvati na super stalcima su obmotani grip trakom zbog udobnosti vežbanja. Super stalak za propadanje može biti i plastificiran u bojama po želji kupca.

ID Oglasa: #156786818
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.