slika
1 od 1

Belt Predator - pojas za treniranje

2.200 dinFiksno

Beograd
Novo
Dostupno odmah
100
1
pre 9 dana
Aleksandar
Član od 26.09.2014.
Svi oglasi

Pojas za dizanje tegova dizajniran je za maksimalne performanse, udobnost i sjajan izgled. Sa 15 cm. širokim, ultra laganim, fleksibilnim potpornim panelom, naš pojas za dizanje tegova pruža idealan stepen podrške, dok istovremeno omogućava pun raspon pokreta tokom izvođenja vežbe.  
Rastegljiv i ne otežava disanje: Unutrašnjost jezgra od pene izrađena je od mekane, prozračne, plišaste podloge koja udobno podupire leđa i trbušne mišiće tokom teskih dizanja. “ Heavy-duty” trake vam omogućavaju da podesite kompresije kako biste taj struk držali čvrstim tokom vežbanja.     
Podrška leđima i sigurnost: Bez obzira da li se oporavljate od povrede ili trenirate intenzivno u teretani, BELT PREDATOR pojas za dizanje tegova će eliminisati bol učvršćivanjem vaših leđa u neutralnom položaju i stabilizacijom vašeg “ core” tokom izvođenja.

ID Oglasa: #158703720
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.