slika
slika
slika
slika
1 od 4

Čarape STEZNIK za ČUKLJEVE

900 din

Niš
Kao novo - nekorišćeno
6
0
pre 13 dana
Odgovara na 83% poruka, uglavnom u roku od 2 sata.
Poruči - Pokupi
Član od 11.09.2013.
Svi oglasi

Čarapice za čukljeve imaju jastučić za rasterećenje pritiska i trenutno olakšanje bolova kod čukljeva, žuljeva, kurjih očiju i rožnate i zadebljale kože. – Omogućavaju brzo ublažavanje bolova u području prstiju, te rasterećenje na istom području, a ujedno i koriguju prste. – Mekano-elastični jastučić popunjava svod stopala i na taj način oslobađa prste od pritiska. – Tekstilna presvlaka brine za ispravan i trajan položaj celog proizvoda. Čukalj je pojava koja se stvara na zglobu na početku nožnog palca. Zglob na tom delu postaje proširen i tako prisiljava palac da se gužva sa ostalim prstima. Osećaj nije prijatan jer se stvara pritisak na zglob palca gurajući ga prema napolje što uzrokuje bol. Razlozi nastanka čuklja mogu biti medicinske prirode pa se tako kod nekih pojavljuje zbog artritisa, nasleđenog defekta i preopterećenosti na stopalo. Steznik je obložen silikonskim jastučićima koji će Vam pomoći da nesmetano i bez bola nosite bilo koju obuću. Veličina je univerzalna, pogodno i za žene i za muškarce. U pakovanju je par steznika.

ID Oglasa: #165873216
Informacije

Poštovani kupci,

Robu šaljem AKS brzom poštom, sa njima imam ugovor. Cena dostave za sve pakete je oko 400 din  nezavisno od težine i otkupa. Moguće je više proizvoda staviti u jedan paket.  

Moguće je i lično preuzimanje na mojoj adresi,  NE NOSIM PO GRADU.

 

Hvala na razmevanju.

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.