slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 6

EMS pojas trenazer

1.600 din

Beograd
Kao novo - nekorišćeno
263
5
juče
Odgovara na 88% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
Nikolashop
Član od 02.11.2020.
Svi oglasi
Opis Ova spektakularna pasivna gimnastika dizajnirana je za muškarce i žene Toniranje trbuha Odjeća za vježbanje Bežični elektronički sistem za treniranje mišića ABS sistem pogodan za potporu mišića i trbuha. Stimulacija opreme za 15 minuta jednaka je 115 trbušnjaka, pruža medicinske koristi. Pomaže u smanjenju stresa, opušta mišiće nakon dugog dana rada ili sporta, ublažava hronične bolove uzrokovane lošim držanjem tokom spavanja ili prekomjernog rada ili sporta, poboljšava cirkulaciju, uklanja tortikolis ili grčeve, omogućava vam da razvijete 8 različitih nivoa lečenja. 15 -minutne automatske terapije Osećajte osećaj nakon svake terapije kao da ste bili u teretani. Lako za rukovanje. Radi sa 2 trostruke AAA baterije svaki modul. Lako za nošenje i čišćenje. Idealno za detalje za voljenu osobu ili ličnu upotrebu.
Tehničke specifikacije: Frekvencija: 1-100 Hz Boja: Crna Izlazna snaga: maksimalno 9,8 mA Marka: Monlove Karakteristike proizvoda: novi fitnes pojas -Nizak pulsni pojas, pojas za ruke -Za lenje ljude -Povoljan paket -Lak za upotrebu i jednostavan za upotrebu - Trener za mršavljenje struka -Vežba za mršavljenje Paket sadrži: 1 * trbušni pojas 1 * kaiš za ruke 2 * kontroler mašine (baterije nisu uključene) 1 * kutija u boji





Ako želite da poručite proizvod možete ostaviti sledeće podatke:
> Ime i Prezime
> Mesto ili Grad
> Ulica i broj
> Kontakt telefon
Napomena: Robu šaljemo isključivo Post expressom i plaća se pouzećem.
Takodje možete pogledati i našu kompletnu ponudu klikom na rubriku "svi oglasi"
Hvala na razumevanju i kupovini.
ID Oglasa: #122446745
Informacije
PRODAJEMO ISKLJUČIVO NOVE PROIZVODE ! ! !

Za dalje informacije, možete me kontaktirati na telefon, ovde na sajtu KupujemProdajem, ili na aplikacijama Viber i WhatsApp.

Od momenta poručivanja očekivani rok isporuke je do 2 radna dana. Informacije o terminu isporuke dobićete od kurirske službe Post Ekspress.
Hvala na razumevanju.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.