slika
slika
1 od 2

Magnetni steznik za leđa

800 din

Niš
Kao novo - nekorišćeno
3
0
pre 13 dana
Odgovara na 83% poruka, uglavnom u roku od 2 sata.
Poruči - Pokupi online
Član od 11.09.2013.
Svi oglasi

Ispravite držanje i oslobodite se bolova u leđima! Ako vaše svakodnevne obaveze zahtevaju dugo sedenje u toku kojeg nepravilno držite kičmu, onda je magnetni steznik nešto što jednostavno morate imati. On će vam pomoći da ostanete u pravilnom položaju koji prija vašim leđima, osloboditi vas postojećih bolova i sprečiti nove. Ovaj fantastični steznik za kičmu duguje svoju efikasnost magnetima koje ima u sebi. Sadrži ih 10 i njihova uloga jeste da ublaže i otklone moguće tegobe koje se javljaju usled nepravilnog položaja kičme. Magneti su rapoređeni tako da je njih 5 postavljeno duž kičmenog stuba, a 5 horizontalno ka lumbalnom delu. Magnetni steznik vas tera da povučete unazad ramena, podignete glavu i ispravite kičmu. Magnetni steznik za leđa je u beloj boji i univerzalnog dizajna: podjednako dobro odgovara i muškarcima i ženama različite građe. Ne steže i ne pritiska više nego što je to potrebno, već je izuzetno prijatan i može se nositi ispod odeće. Toliko je neprimetan da se može nositi čak i ispod uskih majica i preko brushaltera. VAŽNO: Potporu ne smeju nositi osobe sa ugrađenim pejsmejkerom, teškim srčanim i malignim oboljenjima, prisustvom metalnih delova u organizmu, trudnice, dojilje i deca do 8 godina. OPREZ: Ovaj proizvod sadrži magnete. Držati dalje od kompjutera, audio, video i bilo kojih drugih aparata sa magnetom. Iskoristite ovu jedinstvenu priliku da po fantastično niskoj ceni kupite ovaj ultraefikasan magnetni pojas i zauvek se oslobodite bolova u leđima! Karakteristike: – Materijal: poliuretan-guma – Beloj boji, univerzalnog dizajna – Nevidljiv ispod garderobe, podešava se pomoću čičak trake – Prijatan za nošenje, opušta mišiće leđa, smanjuje ukočenost – Pomaže kod eliminisanja bola koji se javlja usled nepravilnog držanja – Redovnim nošenjem, 4 – 8 sati dnevno, ovaj pojas sa 12 magneta pomaže pri vraćanju kičme u pravilan položaj i ispravlja ramena

ID Oglasa: #165883869
Informacije

Poštovani kupci,

Robu šaljem AKS brzom poštom, sa njima imam ugovor. Cena dostave za sve pakete je oko 400 din  nezavisno od težine i otkupa. Moguće je više proizvoda staviti u jedan paket.  

Moguće je i lično preuzimanje na mojoj adresi,  NE NOSIM PO GRADU.

 

Hvala na razmevanju.

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.