slika
slika
slika
slika
1 od 4

Pametni pojas za ledja i kičmu

1.600 din

Niš
Kao novo - nekorišćeno
3
0
pre 13 dana
Odgovara na 83% poruka, uglavnom u roku od 2 sata.
Poruči - Pokupi
Član od 11.09.2013.
Svi oglasi

U svetu savremenih tehnologija gde provodimo sate za računarima i mobilnim telefonima, pravilno držanje postaje prava retkost. Tu na scenu stupa pametni pojas za ledja i kičmu- SmartBack, pametni pojas za leđa, koji predstavlja revoluciju u očuvanju zdravlja kičme. Ovaj pojas se razlikuje od svega što ste do sada videli. Naime, ugrađeni senzor na gornjem delu leđa prati vaš položaj i blagim vibracijama vas podseća da se ispravite kada primeti da su leđa previše savijena. Vibracije nisu neprijatne, već blage i nenametljive, savršene za svakodnevnu upotrebu.

Ono što SmartBack čini posebnim su trake napravljene od udobnog materijala koje se prilagođavaju svima, bez obzira na uzrast i pol. Pored toga, dolazi s kopčom koja osigurava da trake ostaju na mestu. Zamislite samo, nakon svega tri nedelje redovnog korišćenja, vaše držanje će se značajno popraviti, čak i kada ga ne nosite. To je moć ovog pametnog pojasa koji usmerava vaše telo da zapamti pravilan položaj.

Ako se pitate šta čini SmartBack tako specifičnim, evo pet glavnih prednosti:

  1. Ugrađeni pametni senzor koji vas opominje blagim vibracijama.
  2. Trake od prijatnog materijala prilagođene svima.
  3. Kopča koja sprečava klizanje traka.
  4. Lakoća upotrebe s jednim dugmetom za aktivaciju.
  5. Dugotrajna promena i poboljšanje držanja.

Sa SmartBack-om, osećate se bolje, izgledate bolje i štitite svoje telo od potencijalnih bolova i problema s kičmom. Uz njega, pravilno držanje više nije nedostižan cilj, već stvarnost koju svi možemo lako postići. Uložite u svoje zdravlje i pokažite svetu pravilno držanje koje odiše samopouzdanjem.

ID Oglasa: #165868319
Informacije

Poštovani kupci,

Robu šaljem AKS brzom poštom, sa njima imam ugovor. Cena dostave za sve pakete je oko 400 din  nezavisno od težine i otkupa. Moguće je više proizvoda staviti u jedan paket.  

Moguće je i lično preuzimanje na mojoj adresi,  NE NOSIM PO GRADU.

 

Hvala na razmevanju.

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.