slika
slika
slika
1 od 3

Pametni pojas za ledja

1.000 din

Beograd
Kao novo - nekorišćeno
7
1
juče
Odgovara na 98% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
Trimusketara
Član od 09.02.2018.
Svi oglasi
 

Pametni pojas za ledja Smart sensor posture aligner

Pametni pojas veoma kvalitetan pojas mnogo udoban i lagan. Pametni korektor držanja pomoci ce vam da ispravite držanje tela stvaranjem zdravih navika koje ce vam pomoci da izbegnete bolove u ledima, bolove u vratu, glavobolju, napetost i povrede mišica.
Pametni korektor ima integrisani pametni senzor koji detektuje skretanje; kada padnete, uredaj vibrira da vas podseti da sednete ili ustanete ravno. Krajnji cilj nije samo podržati telo, vec´ i trenirati telo i mišiće kako biodržali pravilno držanje tokom dana.  
Trake koje prelaze preko ramena su od prijatnog materijala podesive dužine. Samim tim odgovara i deci i odraslima, i muškarcima  ženama. Na njemu je i kopča koja sprečava da se trake klizaju i spadaju sa ramena. Korektor ima jedno jedino dugme i možete aktivirati senzor bez ičije pomoći i bilo kakvog uputstva.  
Ako korektor nije dovoljno osetljiv na savijanje leđa, zategnite kaiševe na ramenima. Ako je suviše osetljiv i vibrira čak i kada se ne savijete previše, onda kaiševe otpustite.  
Specifikacije
USB punjenje
Vreme punjenja od 3 do 4 sata.
Vreme korisćenja oko 20 sati
Veličina UNIVERZALNA odnosno podesiva
Paket sadrži
1× Pametni pojas za ledja
1× USB kabal
1× upustvo
Mogucnost preuzimanja licno Novi Beograd ili slanje brzom postom ostavite podatke saljem postexpresom kontakt 0644737001 Darko Ime i prezime Ulica i broj Mesto Broj telefona
ID Oglasa: #164421495
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.