slika
slika
slika
slika
1 od 4

Pojas sa mršavljenje za skidanje masnih naslaga

900 din

Pančevo
Kao novo - nekorišćeno
197
4
pre 11 dana
Odgovara na 1% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
MOJ SHOP 064/555-4765
Član od 23.03.2017.

OPIS PREDMETA:
Najbolji način da vežbanje bude produktivnije, a Vaše telo najzgodnije do sada! Podignite trening na viši nivo i opredelite se za Sweet Sweat Waist Trimmer - pojas za podsticanje znojenja i gubitak viška kilograma sa stomaka, butina, ruku!

Ovaj fantastični pojas podiže temperaturu tela tokom vežbanja, poboljšava efekte vežbanja, zbog čega iz organizma izbacujete toksine i rešavate se viška u predelu stomaka. Za ravan stomak bez masnih naslaga! Budite fit u sezoni!

Udoban i fleksibilan, prilagodiće se obliku i merama Vašeg tela. Napredni dizajn i pažljivo odabrani materijali su Vaši saveznici u mršavljenju ovog leta. Neopren je zadužen za povećanje temperatu re i znojenje, dok mreže u postavi ne samo da odbijaju apsorpciju vlage, već i sprečavaju klizanje i trenje tokom treninga.

Pojas za mršavljenje ima 3 u 1 funkciju: pruža potporu leđima za pravilno držanje i sakriva stomak, dok u isto vreme mršavite. Tkanina fantastičnog Sweet Sweat Waist Trimmer pojasa je izrađena tako da zadržava prirodnu toplotu Vašeg tela, pojačavajući izbacivanja toksina i vode, čime dolazi do instant gubljenja centimetara u predelu stomaka.

Što ga više nosite, bilo svakodnevno, bilo dok vežbate, imaćete više izgubljenih centimetara u struku!

 

KARAKTERISTIKE:

  • Pruža potporu leđima dok istovremeno mršavite
  • Širina: 20 cm za sve; dužina S: 82cm; M: 95cm; L: 105cm
  • Podesiva veličina 
  • Efekat saune - pojas zagreva predeo oko struka čime znojenjem oslobađa višak vode
  • Nevidljiv ispod odeće
  • Nosite ga tokom vežbanja ili šetnje za najbolje rezultate
  • Materijal: neopren
ID Oglasa: #138990293
Informacije
LIČNO PREUZIMANJE JE MOGUĆE U PANČEVU ILI SLANJE KURIRSKOM SLUŽBOM NA ADRESU KOJU NAVEDETE PRILIKOM PORUČIVANJA PROIZVODA.

Zbog prevelikog broja poruka nismo u mogućnosti da odgovorimo na sve poruke, zato Vas molimo da nas kontaktirate.

UKOLIKO SU VAM POTREBNE VIŠE INFORMACIJA MOŽETE NAS KONTAKTIRATI  NA 064/555-4765 VIBER/KP/POZIV/SMS
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.