slika
1 od 1

Power Basic belt - pojas za treniranje

2.400 dinFiksno

Beograd
Novo
Dostupno odmah
90
4
pre 10 dana
Aleksandar
Član od 26.09.2014.
Svi oglasi

BASIC POWER SYSTEM BELT je izrađen od jake i fleksibilne troslojne kože. Kaiš za podizanje težine sa podrškom za ledja sa konturiranim dizajnom koji prati prirodne obline da podrži leđa i “ core” tokom podizanja velikih težina. Unutrašnja postava od prirodne originalne Suede kože sa visoko kvalitetno obloženom lumbalnom podrškom za povećanu udobnost i da bi se smanjio pritisak na mišiće leđa.
• Ojačan šav za dugotrajnost sa čeličnom kopčom sa dvostrukim vijkom za sigurno i čvrsto postavljanje.  
 • Sadrži 5 različitih veličina podešavanja sa kopčom za zatvaranje koja ne štipa i dvostrukom petljom za sigurno pričvršćivanje jezička.  
• Idealan je za dizanje tegova, bodi bilding, crossfit ili generalno bilo koji fitness trening gde vam je potrebna podrška za leđa i podsticanje pravilne forme izvođenja pokreta.  
M   75-97 cm , L  85-101cm,  XL  89-110cm

ID Oglasa: #158703411
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.