slika
slika
1 od 2

Steznik za koleno

1.000 din

Novi Sad
Kao novo - nekorišćeno
Dostupno odmah
10
0
pre 12 dana
Odgovara na 71% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Ns Shop
Član od 02.10.2013.
Svi oglasi
Steznik za koleno sa zatezačima je jedan od najboljih načina da zaštitite svoje koleno tokom fizičke aktivnosti ili oporavka od povrede. Oni su dizajnirani da pruže dodatnu podršku i stabilnost zglobu kolena, što je ključno u sprečavanju povreda i ublažavanju bola. Ovaj model je izrađen od najkvalitetnijih materijala kako bi pružio najbolju moguću podršku i udobnost tokom nošenja.

Jedna od ključnih karakteristika ovog steznika za koleno je njegova kompresijska podrška koja poboljšava cirkulaciju krvi u području kolena. Ovo je od velike važnosti za brži oporavak nakon povrede i za sprečavanje oticanja noge tokom fizičke aktivnosti. Steznik se lako namešta oko kolena i pruža savršeno prilagođavanje zahvaljujući traci za zatezanje.

Karakteristike:

  •  Materijal: najlon, spandex, latex
  • Kompresijska podrška za koleno
  • Ubrzava cirkulaciju krvi i dotok kiseonika u krv
  • Smanjuje bolove i umor u području kolena
  • Jednostavno nameštanje
  • Udoban i rastegljiv
  • Potpuno prilagođavanje pomoću trake
  • Jednostavno održavanje
  • Boja: crno-zelena

Ovaj steznik je izuzetno udoban i rastegljiv, što omogućava maksimalnu fleksibilnost tokom aktivnosti. Materijali koji su korišćeni za njegovu izradu su najlon, spandex i latex, koji su otporni na habanje i omogućavaju dugotrajno korišćenje.

Ukoliko ste aktivna osoba koja se bavi bilo kojom vrstom sporta, ili jednostavno želite da poboljšate svoje zdravlje i sprečite povrede kolena, steznik sa zatezačima je neophodan deo Vaše opreme. Njegova jednostavna upotreba i prilagođavanje omogućiće Vam da se fokusirate na Vašu aktivnost bez ikakvih briga oko bola i povrede.

Uz ovaj steznik za koleno, možete se osećati sigurno i zaštićeno tokom svih aktivnosti, bez obzira na intenzitet ili vrstu napora. Njegova lakoća korišćenja, udobnost i kvalitetna izrada garantuju Vam da će biti Vaš dugotrajni pratilac tokom aktivnosti i oporavka od povrede.
ID Oglasa: #166143008
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.