slika
slika
slika
slika
1 od 4

Waist Shaper -pojas za oblikovanje i mršavljenje

2.400 dinFiksno

Beograd
Novo
Dostupno odmah
26
1
pre 10 dana
Aleksandar
Član od 26.09.2014.
Svi oglasi

Firm Control Waist Shaper – POWER SYSTEM  pojas za oblikovanje i mršavljenje je napravljen tehnologijom Flex-boning kako bi radio kao steznik sa prilagodljivim pojasom za zatvaranje na čičak kako bi se poboljšala kompresija oko vašeg trbuha. Pojas za oblikovanje i mršavljenje čini da se znojite tokom vežbanja i podstiče brže sagorevanje masti u predelu stomaka i bokova.
Post Pregnancy Body Shaper - Odličan odevni predmet za žene koje žele oblikovati svoje telo nakon porođaja. Odličan izbor za postporođajni steznik stomaka, jer pruža čvrstu potporu struku i izravnava trbuh lako prilagodljivom trakom za podešavanje. Efikasno deluje i kao fajas ili cinturillas reductoras.
Pojas za oblikovanje i mršavljenje za struk je vrlo rastegljiv i pruža podršku na  bokovima i leđima. Ako imate problema sa donjim leđima, ovaj pojas pruža podršku u lumbalnom delu, pomaže u ublažavanju bolova i poboljšanju držanja. Smanjuje rizik od povrede, drži mišiće toplim, poboljšavajte držanje, stabilizujte kičmu. Pruža podršku koja pomaže u sprečavanju hernije diska, napetih mišića, bolova u leđima.
Udobne podesive i rastegljive tkanine - 100% elastična tkanina bez lateksa, što znači da se lako čisti, uklapa u vaše telo i neće iritirati vašu kožu. Dvostruko podešavanje na čičak za preciznost dimenzija. Mrežna podloga za prozračnost tokom vruće saune ili drugih fitness aktivnosti.

ID Oglasa: #158710169
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.