• Fitnes i vežbanje
  • Strunjače i prostirke
  • Mesto
  • Stanje
Zlatni Oglas
Idi na

Strunjače i prostirke

Bilo da želiš da se baviš nekom fizičkom aktivnošću poput aerobika, fitnesa, joge i sl. ili planiraš da otvoriš teretanu, odnosno fitnes centar, verovatno ćeš krenuti od nabavke jednog od osnovnih rekvizita za vežbanje – kvalitetne strunjače ili prostirke. Kupovinu možeš obaviti putem KupujemProdajem bezbedno, sigurno i lako. Takođe, ako poseduješ nove ili polovne podloge koje ti iz nekog razloga više nisu potrebne, nema razloga da ne pokušaš da ih prodaš na KP-u. Ne samo da ćeš se rešiti strunjača koje ti bespotrebno zauzimaju prostor u stanu, već ćeš usput uspeti nešto i da zaradiš.

Nabavi strunjaču ili prostirku po svojoj meri

Poznato je da strunjače i podloge za vežbanje imaju veoma široku primenu. Pored komercijalne upotrebe, korišćenja u teretani ili fitnes centru, upotrebljavaju se i za vežbanje u kućnim uslovima. Bilo da su ti strunjača ili podloga potrebne za borilačke sportove, jogu, teretanu, aerobik, fitnes, školu, masažu ili vežbanje kod kuće, veoma je važno da nađeš onu koja je po tvojoj meri. U ponudi naših korisnika ima strunjača i prostirki za praktično svaku namenu, presvučenih različitim materijalima, kako polovnih tako i novih. Od prostirki za plažu, preko podloga za ispravljanje kičme, dvostrano upotrebljivih, varenih ili šivenih, do gumenih podova za teretane i tatami strunjača – praktično sve vrste podloga možeš naći na KupujemProdajem.

Kako bi brže došao do željenog proizvoda, pretragu možeš da ograničiš na određenu kategoriju (i grupu), kao i mesto, te da pretražuješ po posebnim filterima. Kakve god kriterijume da je potrebno da zadovoljava i u koje god svrhe da planiraš da je koristiš, na KP ćeš pronaći odgovarajuću podlogu ili strunjaču ukoliko pažljivo pretražiš željenu grupu proizvoda.

U slučaju da tražiš nešto specifično ili da želiš da razmisliš još malo pre nego što doneseš konačnu odluku o kupovini, iskoristi mogućnost da sačuvaš pretragu. Ova opcija ti omogućava brzo i lako pokretanje pretraga koje si ranije sačuvao i obaveštava te o najnovijim oglasima za željenu grupu proizvoda.

Uspešno prodaj podlogu koja ti ne treba

Želiš da prodaš strunjaču ili prostirku koja ti iz nekog razloga više nije potrebna? Registruj se i napravi oglas što pre, jer ima korisnika koji trenutno čekaju baš na tvoju ponudu. Zahvaljujući lakoj i efikasnoj komunikaciji putem kp poruka, brzo će ti se javiti prvi potencijalni kupci. KP poruke su najefikasniji način da drugoj strani daš dodatne informacije u vezi sa cenom, stanjem i osobinama predmeta oglašavanja, načinom slanja predmeta, plaćanja i tako dalje. Nakon uspešne prodaje, pozovi kupce da te ocene, jer kada drugi vide tvoje pozitivne ocene, steći ćeš ugled prodavca od poverenja kod budućih, potencijalnih kupaca.

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.