slika
slika
slika
slika
slika
1 od 5

Sprava Za Istezanje Kicme i Ispravljanje Ledja

599 din

Beograd | Čukarica
Kao novo - nekorišćeno
867
44
pre 2 dana
Odgovara na 91% poruka, uglavnom u roku od 6 sati.
Dragana
Član od 07.02.2014.
kp izlog

Svakodnevni rad na računaru ili višesatno učenje u sedećem položaju uzrokovali su krivljenje vaše kičme i nepravilno držanje.

 

Rešite svoj problem pomoću ove jedinstvene sprave  

 

Poboljšajte držanje – Ojačavanjem mišića leđa redovnim vezbanjem i istezanjem, omogućavate telu da ponovo zauzme svoj prirodan položaj i tako ispravite držanje.


Oslobodite se bolova u leđima –  Bolove u leđima usled nedovoljne fizičke aktivnosti možete ukloniti jednostavnim petominutnim istezanjem, čak iako niste ljubitelji vežbanja.

  

Sprečite ozbiljna oboljenja kičme – Krivljenje kičme može dovesti do pomeranja diskusa, skolioze i mnogih drugih oboljenja. Ne dozvolite da se to desi baš vama.

 

Postanite fleksibilni – Utrošite desetak minuta dnevno na postizanje fleksibilnosti i omogućite svom telu dugoročnu funkcionalnost.

  

Bolovi u leđima mogu nestati nakon samo par korišćenja ove unikatne sprave za istezanje kičme.

  

EFEKAT AKUPUNKTURE – Bodlje koje se nalaze na vrhu stimulišu nerve i krvne sudove u leđima sve vreme tokom vežbanja pružajući efekat akupunkture.

 

PRIJATNA MASAŽA –  Dok budete radili istezanje ili trbušnjake, svaki put kad budete prislonili leđa gornjem delu sprave osetićete blagu masažu koju vam sam dizajn pruža.

 

3 NIVOA PODIZANJA – Možete krenuti sa najmanjim uglom, a kasnije prelaziti na sledeći kada ojačate dovoljno mišiće i bude vam potrebno dodatno istezanje.  

 

Današnji stil života nam ne dozvoljava da provodimo puno vremena u teretani, a većinu poslova koje obavljamo zahteva nepravilan položaj tela tokom dana, a često, zbog umora, i tokom noći.

 

Svima je potrebna fizička aktivnost kako bismo očuvali svoje zdravlje, ali i pravilan položaj kičme.

 

Jedan od načina kako da to postignemo je upotreba ove male, ali efikasne sprave za istezanje.

 

Samo desetak minuta dnevnog istezanja tokom par dana, otkloniće bolove u leđima i popraviće vaš pogrbljeni stav tela.   

 

 

Novo, nekorisceno u originalnom pakovanju

Pogledajte ceo nas asortiman klikom na kp izlog u gornjem desnom uglu ispod broja telefon

ID Oglasa: #143311644
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.