• Fitnes i vežbanje
  • Trake za trčanje
  • Mesto
  • Stanje
Traka za trčanje

Traka za trčanje, potpuno ispravna, malo korišćena. Merenje brzine, ...

160 €
723
12
obnovljen

pre nedelju dana

Beograd | Čukarica

Traka za trcanje Horizon

Motorna traka za trcanje americkog proizvodjaca Horizon Fitness masivna ...

400 €
130
6

postavljen

pre nedelju dana

Beograd

Traka za trčanje Matrix

Kvalitetna profesionalna traka za trčanje Matrix malo korištena. Kupljena ...

1.100 €
24
0

postavljen

pre 3 dana

Subotica

Idi na

Trake za trčanje

Bilo da želiš da treniraš bez odlaska u fitnes studio ili da nameravaš da opremiš teretanu i otpočneš sopstveni biznis, KupujemProdajem je mesto na kome možeš pretraživati oglase za prodaju traka za trčanje. Takođe, ukoliko imaš novu ili polovnu traku za trčanje koju ne koristiš i nije ti potrebna, možeš oglasiti prodaju putem naše platforme. Ne samo da ćeš se rešiti traka za trčanje koje ti bespotrebno zauzimaju prostor nego usput možeš nešto i zaraditi. Postani i ti deo najveće zajednice kupaca i prodavaca u regionu koja broji preko 2 miliona korisnika i pronaći ćeš nekoga sa kim možeš ostvariti kupoprodaju.

Pronađi traku za trčanje koja zadovoljava sve tvoje potrebe

Oglase na KP-u možeš da pretražuješ na više načina. Možeš da izabereš grupu „Trake za trčanje“ u kategoriji „Fitnes i vežbanje“ ili možeš u polje za pretragu da ukucaš željeni pojam. Videćeš da je ponuda bogata i raznovrsna, da možeš naći trake za trčanje koje pokrećeš sopstvenom snagom, kao i one sa motorom, a tu su i ulja za podmazivanje koja će ti dobro doći za održavanje opreme. Ukoliko tražiš nešto baš specifično, pretragu možeš i sačuvati, pa će ti naknadno stići obaveštenje kada se pojave novi oglasi koji odgovaraju tvojoj pretrazi.

Kada ti se izlistaju svi oglasi koji se u ovoj grupi nalaze, možeš ih i dodatno filtrirati. Ako, na primer, imaš isplaniran budžet za ovu kupovinu, možeš odrediti cenovni rang u dinarima ili evrima. Takođe možeš čekirati polja za oglase u kojima se cena formira po dogovru, neko nešto daje besplatno ili je moguća zamena. Pošto su trake za trčanje velike i teške, jasno nam je da dostava može biti skupa, pa smo ti obezbedili i filter za lokaciju. Mogućnost filtriranja lokacije omogućava ti da potražiš sprave koje se nalaze u tvojoj neposrednoj blizini, pa u dogovoru sa prodavcem možeš sam otići po njih. Tako ćeš izbeći dodatne troškove dostave.

Prodaj traku za trčanje koja ti nije potrebna

Ukoliko želiš da postaviš oglas u kojem prodaješ traku za trčanje, potrebno je prvo da se registruješ. Nakon što to učiniš, besplatno možeš oglasiti prodaju. U oglasu je potrebno da navedeš jasan i precizan naziv, dodaš što detaljniji opis i postaviš slike koje odgovaraju stvarnom stanju stvari. Potom će zainteresovani kupci kontaktirati s tobom putem kp poruka. Ako ažurno budeš na njih odgovarao, ubrzo ćeš uspešno završiti prodaju trake za trčanje ili dodatne i propratne opreme.

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.